Nehéz nemet mondani, ha egész nap ínycsiklandozó finomságok között dolgozik az ember, ráadásul még túlságosan is elfoglalt az egészséges életmód betartásához. Jamie Oliver elárulta, ennek ellenére mégis hogyan sikerült ledobnia magáról pluszkilóit.

Ahogy beindult a karrierje Jamie Olivernek, úgy szaladtak fel rá a pluszkilók. 2011-ben így jelent meg egy filmpremieren lányával:

Forrás: Northfoto

A britek kedvenc sztárséfje azonban az utóbbi időben sikeresen megszabadult súlyfölöslegétől, módszeréről pedig a Daily Mailnek adott interjújában beszélt.

Nagyon fontossá vált számomra az alvás. Soha nem sikerült eleget pihennem, és eddig nem is igazán értékeltem" - mondta el a lapnak Jamie, aki manapság már a gyerekeivel együtt bújik ágyba legkésőbb 10 órakor.

Az elegendő alvás mellett lemondott az alkoholról, saját bevallása szerint már csak hétvégente enged meg magának egy-egy pohárkával. Ezen kívül a dióra, a tojásra, a zöldfűszerekkel való főzésre és a rendkívül magas tápértékű hínárra esküszik még.

Meg is lett az eredménye: az immár 40 éves séf ma már így fest:

Jamie és gyerekeiForrás: Instagram/Jamie Oliver
Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!