ruhaköltemény gála Sarah Jessica Parker Hamupipőke hercegnő New York Zuhair Murad balett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő igazán stílusosan érkezett a New York-i balett őszi gálájára: egy Hamupipőke-ruhát választott a különleges eseményre.

A bikiniben is dögös 50 éves sztár, aki gyakran túlragyogja kolléganőit, ezúttal is az esemény egyik legnagyobb csillaga volt. Ebben a Zuhair Murad ruhakölteményben ugyanis igazi modern hercegnőnek látszott a kutyabarát színésznő.

Forrás: AFP/Mark Sagliocco
Nagyon megöregedett a Szex és New York Mirandájahttp://www.life.hu/trend/20151001-cynthia-nixon-a-szex-es-new-york-sztarja-miranda-hobbes-igy-nez-ki-most.htmlElső pillantásra alig lehet ráismerni Cynthia Nixonra, akit a minap New York utcáin kaptak lencsevégre. Trend--5 kérdés a szépségről: Ábel Anitahttp://www.life.hu/trend/20150929-5-kerdes-a-szepsegrol-abel-anita-szineszno-musorvezeto.htmlMár egészen fiatalon megismerte az ország, és az iránta való érdeklődés azóta sem lankadt. Játszik, műsort vezet, gyereket nevel, és meg kell hagyni, jobban néz ki, mint valaha! A Life.hu sorozatában ezúttal a bombacsinos anyuka, Ábel Anita mesélt szépségtitkairól. Trend--Élő adásban mutatta meg valódi arcát Tyra Banks és Chrissy Teigenhttp://www.life.hu/trend/20150930-tyra-banks-es-chrissy-teigen-elo-adasban-torolte-le-sminkjet.htmlNagy bátorságra vall, amikor hollywoodi celebnők smink nélkül vállalják az arcukat, ezért csak gratulálni tudunk Tyra Banks ötletéhez, aki show-műsorában kérte meg vendégeit: váljanak meg a sminktől.Trend--50 év után átadja a cége vezetését Ralph Laurenhttp://www.life.hu/trend/20150930-ralph-lauren-50-ev-utan-atadja-a-cege-vezeteset.html50 év után lemondott a saját nevét viselő divatcég vezetéséről az alapító, Ralph Lauren. A 76 éves üzletember azonban csak a vezérigazgatói posztról mondott le, a ruhákat továbbra is ő tervezi majd – írja az Origo. Trend--Pamela Anderson lett a világhírű férfimagazin legidősebb címlaplányahttp://www.life.hu/trend/20150930-pamela-anderson-lett-a-vilaghiru-ferfimagazin-az-fhm-legidosebb-cimlaplanya.htmlA Baywatch egykori sztárja már 25 éve van a showbizniszben, és ez idő alatt számtalan magazin címlapján szerepelt. A mostani fotózás azonban a sokat megélt színésznő számára is nagyon különleges volt. Trend--Micsoda átváltozás! Szabó Zsófiból dögös dívát varázsoltakhttp://www.life.hu/trend/20150930-szabo-zsofi-szineszno-az-rtl-klub-sztarja-kivirult-a-szerelemtol-es-dogos-diva-lett.htmlA színésznő kivirult új szereleme mellett, láthatóan úszik a boldogságban, ráadásul tökéletes külsővel csillog-villog, akár egy világsztár. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.