Sosincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – ezúttal a gerincjóga kerül terítékre. 

Mivel ennek a sportnak többféle válfaja van, itt volt az ideje annak, hogy egy újabbat teszteljek a saját bőrömön, ezúttal a gerincjóga került górcső alá.

Fotó: Németh Balázs

A jógát több dolog miatt kedvelem, az egyik ok – ami banálisnak tűnhet – az, hogy végig mezítláb vagyunk az óra során. Sokkal jobb és kényelmesebb így csinálni a gyakorlatokat, mint ha sportcipőben ugrándoznánk. 

Fotó: Németh Balázs

Sokszor hallani ezt-azt a jógáról, miszerint guruk művelik, vagy éppen már túl divatos lett, ráadásul minden bokorban teremnek már jógaoktatók. Tény, hogy érdemes alaposan utánajárni, hogy kihez megyünk el edzeni – ez mondjuk minden sport esetében igaz. Kedves olvasóm, ne félj a jógától, hiszen ha elmész, nem leszel semmilyen woodoo áldozata! 

Ha érdekel a teljes bejegyzés, és szeretnéd tudni, mire jó még ez az edzésmódszer, kattints IDE, a Move it, Blondie! blogra!