Vasárnap éjszaka tartják az év egyik legjelentősebb filmes és egyben vörös szőnyeges eseményét, a Golden Globe-gálát. Már alig várjuk, mit viselnek majd kedvenceink a díjátadón, de addig is nosztalgiázzunk kicsit: mutatjuk is az utóbbi évek legmesésebb szettjeit!

Cate Blanchett

A színésznő szereti a színes ruhakölteményeket: a 2005-ös gálán viselt Jean Paul Gaultier ruhacsodában pompásan festett.

Forrás: AFP

 

Eva Longoria

A Született feleségek legszexibbje 2007-ben viselte ezt a tengerészkék Ungaro darabot. 

Forrás: AFP

 

Charlize Theron

Álomnő Diorban - ehhez kétség sem fér. A 2009-es gála legszebb asszonya címet tőlünk a dél-afrikai szépség kapta. 

Forrás: AFP

 

Emily Blunt

A színésznő mesésen festett a 2007-es gálán: a gyöngyökkel kombinált, fehér Herve Leger ruha olyan volt, mintha csak ráöntötték volna. 

Forrás: AFP

 

Diane Kruger

A német színésznő abszolút nem biztonsági játékos: 2010-ben egyszerűen káprázatosan festett ebben a rózsaszínű Christian Lacroix csodában. Lehetett volna rémes a végeredmény, de a filmcsillag tökéletesen eltalálta az arányokat!

Forrás: AFP

Emma Stone

A színésznő 2012-ben ott volt a legelegánsabbak között: a Lanvin márka mindig is nagy kedvence volt a filmcsillagnak.

Forrás: AFP

 

Angelina Jolie

A színésznő a Golden Globe-gálákon mindig odateszi magát, így nem volt könnyű egyetlen ruhát kiválasztani tőle: egyik nagy kedvencünk a 2012-ben viselt Atelier Versace szett volt.

Forrás: AFP

 

Jessica Alba

Barackszínben a vörös szőnyegen? Rosszul hangzik, Jessica Alba 2013-ban, Oscar de la Rentában mindenre rácáfolt. 

Forrás: AFP

 

Emma Watson

Bár nem klasszikus nagyestélyi, mégis ez a Dior szett az egyik kedvenc Golden Globe-ruhánk a vörös szőnyegről. Izgalmas, érdekes, meglepő - épp olyan, mint maga Emma Watson. A színésznő 2014-ben viselte ezt a ruhát. 

Forrás: AFP

 

Julianne Moore

Tavaly eszméltünk arra, hogy milyen gyönyörű és stílusos lett az ötvenes világsztár. Ez a Givenchy haute couture darab az egyik legszebb ruha volt a 2015-ös gálán. 

Forrás: AFP