A Pesti Színház díszletei között jógáztunk

színpad díszlet Pesti Színház Józan László A dzsungel könyve Majsai-Nyilas Tünde jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az biztos, hogy jógaórát ilyen különleges helyen még sohasem tartottam, hiszen kevés oktató mondhatja el, hogy Mauglival és Bagirával gyakorolt a dzsungelben.

A Pesti Színházban A dzsungel könyve című zenés játék az 1100. előadáshoz és bemutatásának huszadik évfordulójához érkezett, ebből az alkalomból a színészeket és a táncosokat bevezettem a jóga világába. Hatalmas élmény volt a különleges díszletek között jógázni Mauglival, akit Józan László alakít, a Bagira bőjébe bújó Majsai-Nyilas Tündével és Sír Kánnal, azaz Karácsonyi Zoltánnal.
Józan Lacival már volt közös jógaélményünk, hiszen nemrég együtt próbálgattuk a fejenállást. Most azonban arról faggattam a színészt, milyen érzés volt a színpadon jógázni előadás előtt.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

„Mivel a jóga nem áll mesze tőlem, az ászanák nem okoztak gondot. Az viszont számomra is rendhagyó élmény volt, hogy a kollégákkal, A dzsungel könyve miliőjében gyakoroltunk. A jóga nagy része a nyújtásokról szól, és ez segít abban, hogy a test hajlékony legyen, ezért egy ilyen mozgalmas előadás előtt nagyon hasznos jógával tréningezni. Általában a színpadra lépés előtt 10 perccel szoktam bemelegíteni, azokkal a gyakorlatokkal, amiket jógán és az edzéseken tanultam” – mesélte Laci.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

Majsai-Nyilas Tündével – aki a feketepárduc Bagirát alakítja a darabban – adott volt, hogy a macskapózt gyakoroljuk. Kiderült, hogy a színésznőnek éppen fáj a dereka, így duplán jót tett neki a gerincnyújtás és a hozzá tartozó kompenzáció.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

„Nem sportolok intenzíven, bár a pilatesbe belekóstoltam az elmúlt években. Anno a klasszikus balettel kezdtem a mozgást, és be kell látni, a balett ellene van a test természetes felépítésének. Számomra a jóga és a pilates sokkal lágyabb, sokkal szerethetőbb. A jóga több dolgot magába foglal, mint a pilates, mert életmód és filozófia is egyben” – kezdte a színésznő, aki a színpadi jógán átélt tapasztalatairól is mesélt.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

„A dzsungel könyve díszlete veszélyes terep, ezért nagyon be kell melegítenünk és felkészíteni a testünket az előadás előtt, erre remek volt a jóga. Köszönöm a kobratartást, amit mutattál a hátfájásra, mert segített, és jobban lettem. A közeljövőben szeretnék sokkal komolyabban is foglakozni a jógával, mert fiatalon és frissen tartja a testet, az elmét” – mosolygott Tünde, aki harmadik évad óta játssza Bagira szerepét.

Így jógáznak a Life.hu-val a sztárok

Istenes Bencét is kicsavartuk egy jógaórán, a Barátok közt sztárját, Józan Lászlót fejre állítottuk, Molnár Anikót jól megdolgoztattuk, Szinetár Dóra profi módon mutatta be az ászanákat, a Hot Men Dance szexi táncosai tökéletes felsőtestet villantottak. Molnár Andi lement nekünk spárgába. Sarka Katán csavartunk egyet. Larion Zoé és Müller Attila páros jógán tündökölt. Iszak Esztin látszott, hogy nem először állt a jógaszőnyegre.
Fejre állítottuk Józan Lászlót – aztán ő is minkethttp://www.life.hu/ez-zsir/20151021-jozan-laszlo-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-jogara-vittuk-es-fejre-allitottuk.htmlA Life.hu újságírója meginvitálta gerincjógaórájára a Barátok közt sztárját, akivel még a fejállás is pofonegyszerű volt. Ez Zsír!--Istenes Bencét kicsavartuk - Jógaórára vittük a műsorvezetőthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151005-istenes-bencet-az-rtl-klub-musorvezetojet-egy-jogaorara-vittuk-ahol-kicsavartuk-es-megneztuk.htmlA pörgős életet élő sztárt megleptük egy gerincjógaórával, és megmutattuk neki, hogy a pasiknak is jól áll, amikor szép testtartásban pózolnak. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoMolnár Andi lement nekünk spárgábahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151130-molnar-andit-a-szombat-esti-laz-sztarjat-tancos-koreografust-jogaorara-vittuk-ahol-lement-spargaba.htmlJógaórára invitáltuk a csinos táncost, ám ő igazi eminensként túlteljesített minden gyakorlatot, és a tökéletes ászanák után megmutatta, milyen hajlékony. Ez Zsír!--Molnár Anikót jógaórára vittükhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151104-molnar-anikot-az-egykori-nagy-ot-jogaorara-vittuk-es-megdolgoztattuk-az-izmait.htmlAz egykori Nagy Őt meginvitáltuk egy gerincjógaórára, és bár tinédzserkora óta nem próbálta az ászanák világát, ügyesen hajtotta végre a nyakatekertebb pózokat is. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoSzinetár Dóra: "Sokszor kerestem a leírhatatlan, vágyak nélküli állapotot"http://www.life.hu/ez-zsir/20151116-szinetar-dora-szinesznot-meginvitaltuk-egy-jogaorara-ahol-remekul-teljesitette-az-aszanakat.htmlA színésznőt meginvitáltuk egy jógaórára, a gyakorlás után pedig nyíltan beszélgettünk vallásról és párkapcsolatról, amelyben megtalálta, amit régóta keresett. Ez Zsír!--Páros jógára vittük a legszexibb magyar sztárpárt, Müller Attilát és Larion Zoéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151209-larion-zoe-modellt-es-muller-attila-musorvezetot-paros-jogara-vittuk-es-szexi-fotokat-keszitettunk-a.htmlMüller Attila és gyönyörű barátnője, Larion Zoé szuper párost alkotnak, ez pedig egy jógaórán vagy tovább mélyül, vagy a felszínre törhetnek az ellentétek. Nos, náluk abszolút a harmónia és az összetartozás erősödött. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.