Jógával leptük meg az Éjjel-Nappal Budapest sztárjait

ÉNB Alexa Éjjel nappal Budapest relaxáció meditáció ÉNB Dávid ÉNB Bori jóga sport edzés sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alexa és Bori lelkesen toppantak be az órámra, ám az őket kísérő Dávid kicsit húzódozott a kiterített jógaszőnyeg láttán, de végül beadta a derekát.

Az Éjjel-Nappal Budapest szereplői között Alexa volt a legrutinosabb, hiszen számára nem volt idegen az ászanák világa. Dávid nagy meglepetést okozott, mert nagyon ügyesen hajtotta végre a nehezebb testtartásokat is, Bogi pedig táncos múltjának köszönhetően hajlékony és lelkes volt.

ÉNB Alexa, Bogi és Dávid Fotó: Polyák Attila/Origo

„Az edzőteremben, ahová régebben jártam, volt jóga, és egyszer nagy mellénnyel bementem, hogy majd én megmutatom a csajoknak. Aztán be kellett látnom, hogy sokkal fárasztóbb és keményebb volt, mint amire számítottam. Még a lányokat sem volt időm figyelgetni, mert igyekeztem úgy végrehajtani a testtartásokat, hogy ne égjek be" – mosolygott Dávid, aki azt is hozzátette, az órán megfogta az a spirituális hangulat, amit tapasztalt.

ÉNB Dávid Fotó: Polyák Attila/Origo

„Próbáltam már a Bikram jógát, amit nagyon szerettem, mert meditáltunk is az óra végén, és mivel nagyon érdekel a jóga filozófiája, így egyszerre tapasztaltam meg a testem és a gondolataim ellazulását, megnyugvását. Durva negyven fokban úgy koncentrálni, hogy helyesen kitartsam a gyakorlatot, de ezt a kihívást is élveztem. Aztán jártam már női jógán, ami a medence területét mozgatta át. A dinamikus jóga után pedig két napig alig bírtam megmozdulni" – mesélte Alexa, aki hozzátette, számára nem az a lényeg, hogy az első jógaóra alkalmával tökéletesen sikerüljön a testtartásokat kivitelezni, hanem hogy megérezze az áramlást, ami ilyenkor a testben létrejön.

ÉNB Alexa Fotó: Polyák Attila/Origo

„Utoljára az általános iskolában jártam jógázni, ahol az osztályfőnököm tartotta, és nagyon kedveltem. Igaz, jógázni azóta nem jógáztam, de meditálni rendszeresen szoktam" – mondta Bori.
A kis csapattal a bemelegítés és a napüdvözletek után kísérletezgettünk egy kicsit, és mindenki kipróbálhatta magát nehezebb testtartásokban is, majd arról beszélgettünk, kinek milyen meglátásai vannak az óra végén.

ÉNB Bori Fotó: Polyák Attila/Origo

„A jóga arra tanít meg, hogy bármire képes vagy, ha elhiszed magadról. Nagy önbizalomtréning volt ez a mai gyakorlás számomra, mert azok az ászanák is simán mentek, amik első látásra nehéznek tűntek" – mondta Alexa.

Fotó: Polyák Attila/Origo

„Nagyon tetszett az órád, hasonló élményben volt részem, mint az első jógaórámon, és csak remélni tudom, holnap fel fogok tudni állni" – nevetett Dávid.

Fotó: Polyák Attila/Origo

„Engem a jógában a relaxáció és a meditáció fog meg. Az órád után érzem, hogy az izmai a nyújtások után sokkal könnyebben ellazultak, a testem pedig feltöltődött energiával" – mosolygott Bori.

Fotó: Polyák Attila/Origo

Így jógáznak a Life.hu-val a sztárok

Istenes Bencét is kicsavartuk egy jógaórán, a Barátok közt sztárját, Józan Lászlót fejre állítottuk, Szinetár Dóra profi módon mutatta be az ászanákat, Sarka Katán csavartunk egyet. Dukai Regina bevallotta, hogy jóga közben tud teljesen kikapcsolni.
Jógával leptük meg a Hot Men Dance csapatáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151127-hot-men-dance-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-erotikus-revutanccsapatat-jogara-vittuk.htmlBevallom, életemben először úgy érkeztem a jógaórára – amit én tartok –, hogy fogalmam sem volt, mit kezdek öt tökéletes izomzatú, erotikus revütáncos sráccal, akik, be kellett látnom, egy cseppet sem konyítanak az általam imádott ászanákhoz. Ez Zsír!--Molnár Anikót jógaórára vittükhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151104-molnar-anikot-az-egykori-nagy-ot-jogaorara-vittuk-es-megdolgoztattuk-az-izmait.htmlAz egykori Nagy Őt meginvitáltuk egy gerincjógaórára, és bár tinédzserkora óta nem próbálta az ászanák világát, ügyesen hajtotta végre a nyakatekertebb pózokat is. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoPáros jógára vittük a legszexibb magyar sztárpárt, Müller Attilát és Larion Zoéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151209-larion-zoe-modellt-es-muller-attila-musorvezetot-paros-jogara-vittuk-es-szexi-fotokat-keszitettunk-a.htmlMüller Attila és gyönyörű barátnője, Larion Zoé szuper párost alkotnak, ez pedig egy jógaórán vagy tovább mélyül, vagy a felszínre törhetnek az ellentétek. Nos, náluk abszolút a harmónia és az összetartozás erősödött. Ez Zsír!OrigoMolnár Andi lement nekünk spárgábahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151130-molnar-andit-a-szombat-esti-laz-sztarjat-tancos-koreografust-jogaorara-vittuk-ahol-lement-spargaba.htmlJógaórára invitáltuk a csinos táncost, ám ő igazi eminensként túlteljesített minden gyakorlatot, és a tökéletes ászanák után megmutatta, milyen hajlékony. Ez Zsír!--Molnár Andi extrém fotókkal búcsúzik a versenytánctólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140716-molnar-andrea-a-szombat-esti-laz-tancos-koreografusa-kulonleges-fotosorozattal-bucsuzik-a.htmlKülönleges fotók készültek a Szombat Esti Lázból megismert gyönyörű táncosnőről. A lélegzetünk is elállt.Ez Zsír!OrigoJógaórával leptük meg Iszak Esztithttp://www.life.hu/ez-zsir/20160112-iszak-esztit-a-viva-tv-musorvezetojet-gerincjoga-orara-vittuk.htmlA gyönyörű műsorvezetőt elcsaltam egy jógaórámra, és bár sejtettem, hogy ügyesen végrehatja majd a nehezebb testtartásokat is, arra nem gondoltam, hogy remek jógatársra lelek benne. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.