Brad Pitt gyermekvállalás Mel Gibson szülő Eddie Murphy szülés család Hollywood Clint Eastwood Angelina Jolie Ewan McGregor gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Három szoba, három gyerek, négy kerék" - az alábbi hollywoodi családok bizony kimaxolták a jól ismert politikai szlogent. A három szoba és négy kerék kritériumokat természetesen többszörösen is túlteljesítették, viszont a gyermekvállalást sem sunnyogták el! Íme a sztárvilág nagycsaládosai.

Angelina Jolie és Brad Pitt

Nem is kezdhetnénk másokkal a sort, mint Brangelináékkal. A vadóc lázadóból lett nagycsaládos úrinő egy igazi multikulti famíliát verbuvált maga köré. Legidősebb fiát, Maddox Chivant egyévesen adoptálta 2002-ben Kambodzsából, majd 2005-ben vette magához Etiópiából az alig néhány hónapos Zahara Marleyt, 2007-ben pedig az akkor négyéves Pax Thient fogadták örökbe Vietnamból. Mindeközben pedig a Brad Pitt-tel közös gyerekek is világra jöttek: 2006-ban született meg Shiloh Nouvel, a gyereksereg végére pedig egy ikerpár is összejött, Vivienne Marcheline és Knox Leon 2008-ban látta meg a napvilágot.

Angelina és Brad hat gyerek után, 2014-ben mondta ki a boldogító igent Forrás: Hello Magazine

Mel Gibson

A forrófejű színész nem aprózta el a gyerekvállalást, két nőnek összesen nyolc gyereket nemzett. Exfeleségével, Robyn Moore-ral 31 évig voltak házasok, ez idő alatt pedig hét gyerekük született: Hannah 1980-ban, Edward 1982-ben, Christian 1982-ben, William 1985-ben, Louis 1988-ban, Milo 1990-ben, Thomas 1999-ben. A válás után egy ideig az orosz Oksana Grigorieva mellett találta meg a boldogságot, akivel szintén vállaltak egy gyermeket, Lucia 2009-ben született. Tavaly év végén pedig egy újabb Gibson gyerekről szóltak a hírek, kíváncsian várjuk, megszületik-e a kilencedik utód is.

Mel Gibson exfeleségével, Robyn Moore-ral és Oksana Grigorieva oldalán Forrás: Northfoto, AFP

Clint Eastwood

Eastwood is a változatosság híve: öt lánya és két fia született öt különböző asszonytól. Roxanne Tunis, a színész egykori barátnője 1964-ben hozta világra Kimber Tunis nevű lányukat, majd exfeleségétől, Maggie Johnsontól két gyereke született, Kyle Eastwood 1968-ban és Alison Eastwood 1972-ben. Ezután egy újabb anyukajelöltet talált Jacelyn Reeves személyében, aki 1986-ban egy fiúnak, Scott Reevesnek, 1988-ban pedig egy lánynak, Kathryn Reevesnek adott életet. Francesca Fisher-Eastwood nevű lánya 1993-ban született, édesanyja Frances Fisher angol színésznő. Végezetül pedig egy újabb házasság és egy újabb gyermek: második feleségével, Dina Ruizzal 1996-ban házasodtak össze, és még abban az évben meg is született Morgan Eastwood.

Clint Eastwood Dina Ruizzal Forrás: AFP

Eddie Murphy

Az amerikai színész és humorista nem nevezhető egy tipikus mintaapának. Murphy 8 gyermekkel büszkélkedhet 4 különböző édesanyától.

Első feleségével, Nicole Mitchell-lel 1988-ban találkozott, kapcsolatuk első éveiben azonban nem vehette túl komolyan a menyasszonyát, ugyanis ebben az időben több nőt is teherbe ejtett.

Első fia, Eric Murphy 1989-ben született egy Paulette McNeely nevű nőtől, egy évre rá pedig megszületett Christian Murphy is, akinek az édesanyját Tamara Hoodnak hívták. Tehát két házasságon kívüli gyerekkel a háta mögött 1993-ban komolyra fordult a kapcsolata Nicole Mitchell-lel, és elvette feleségül. A párnak 13 év alatt 5 gyermeke született: Bria L. Murphy 1989-ben, Myles Mitchell 1992-ben, Shayne Audra 1994-ben, Zola Ivy 1999-ben, és Bella Zahra 2002-ben. 2006-ban azonban egy csúnya válással véget is vetettek a frigynek. 2007-ben végül egy újabb gyermeke született, nem mástól, mint a Spice Girlsből jól ismert Mel B-től.

Az anyuka elmondása alapján Murphy egyszer sem látogatta meg a lányát, sőt még gyerektartást sem fizet.

Ha pedig hihetünk a pletykáknak, hamarosan kilencszeres apukának mondhatja majd magát, 36 éves barátnője, Paige Butcher ugyanis a hírek szerint gyereket vár.

Eddie Murphy jelenlegi barátnőjével, Paige Butcherrel Forrás: AFP

Ewan McGregor és Eve Mavrakis

A kölyökképű színész és felesége, Eve, 1995 óta házasok, kapcsolatuk pedig mentes a félrelépésektől, balkézről született gyermekektől - már-már unalmasnak mondható. (Remélem mindenki érezte az iróniát!) A csélcsap hollywoodi apukák után jó végre egy igazán pozitív példát is bemutatni. Ez alatt a 21 év alatt két gyermekük született, másik két lurkót pedig örökbe fogadtak. Vér szerinti gyerekeik az 1996-ban született Clara Mathilde McGregor és a 2001-ben született Esther Rose McGregor. 2006-ban adoptálták az akkor négyéves Jamyant Mongóliából, majd 2011-ben szintén egy kislányt fogadtak örökbe, aki az Anouk nevet kapta.

Ewan McGregor és Eve Mavrakis példamutató párt alkotnak Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.