A legdrágább és legcsillogóbb eljegyzési gyűrűk a sztárvilágban

jegygyűrű eljegyzés csillogás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárok világában minden egy kicsit nagyobb, egy kicsit csillogóbb és valószínűleg jóval drágább, mint a mi világunkban. De azért irigyelni kár lenne őket, hiszen hány pompás ékszernek lett csúfos válás a vége. Gyönyörködni mindenesetre nagyon jó ezekben a csodás ékszerekben, úgyhogy nézzük is a 12 legszebbet!

Iggy Azalea

2015 júniusában kérte meg kosárlabdázó párja, Nick Young az énekesnő kezét. A 10 karátos sárga gyémántot 2 karátos fehér gyémántok szegélyezik, a gyűrű többi része pedig 18 karátos fehérarany. Nick Young a Los Angeles-i designerrel, Jason Arashebennel terveztette meg a gyűrűt, ami 500 ezer dollárba került.

Forrás: AFP

Kim Kardashian

A sztárok közkedvelt ékszertervezője, Lorraine Schwartz álmodta meg azt a gyűrűt, amivel Kanye West megkérte Kim Kardashian kezét. A 15 karátos, smaragdmetszésű gyémántgyűrű 8,8 millió dollárba került.

Forrás: AFP

Eva Longoria

Nem ez az első eljegyzési gyűrű, ami a színésznő kezére került, de a legkülönlegesebb. José Antonio Bastón Dubajban kérte meg kedvese kezét egy csodálatos gyémántgyűrűvel, aminek a közepében egy hatalmas rubin díszeleg. Eva Longoriának nemcsak a gyűrűje, a ruhája is minden bizonnyal nagyon különleges lesz, hiszen azt barátnője, Victoria Beckham tervezi majd.

Forrás: AFP

Beyoncé

Sokáig Beyoncé és Jay-Z voltak a világ leggazdagabb sztárpárja, így nem meglepő, hogy az eljegyzési gyűrűre is kisebb vagyont költött a rapper. Az 5 millió dolláros Lorraine Schwartz gyűrű lényegében egy hatalmas, 18 karátos gyémánt.

Forrás: AFP

Blake Lively

Itt a következő Lorraine Schwartz-csoda. Az ovális, rózsaszín gyémántgyűrűre 2,5 millió dollárt költött Ryan Reynolds. A 2,2 karátos gyűrűt 2012-ben adta át a színész, azóta pedig már gyermekük is született.

Forrás: AFP

Angelina Jolie

A 16 karátos, 500 ezer dolláros gyémántgyűrű tervezéséből maga Brad Pitt is kivette a részét. A jóképű színész ugyanis fontosnak érezte, hogy a kedvese személyiségéhez passzoló ékszert válasszon, ezért kérte egy profi segítségét. Robert Procop ékszerész régóta a színész jó barátja, így kettejüknek sikerült egy Angelinához mesésen passzoló gyűrűt tervezniük.

Forrás: AFP

Grace Kelly

A legendás Cartier 10 karátos gyémántgyűrűje 4 millió dollárba került. Az Oscar-díjas színésznő 1955 decemberében kapta meg a csillogó ékszert III. Rainer monacói hercegtől.

Forrás: AFP

Catherine Zeta-Jones

A sokszor se veled, se nélküled típusú kapcsolatnak tűnő sztárházasság egy vintage stílusú, 2,5 millió dolláros, 10 karátos gyémántgyűrűvel kezdődött.

Forrás: AFP

Jackie Kennedy

A 40 karátos, 2,6 millió dolláros eljegyzési gyűrűt nem John F. Kennedytől kapta az egykori first lady, hanem második férjétől, a görög hajómágnástól, Aristoteles Onassistól. A gyémánt egyike volt annak a 16-nak, amelyeket egy dél-Afrikában talált 601 karátos gyémántból készítettek.

Forrás: AFP

Elizabeth Taylor

Minden idők legdrágább eljegyzési gyűrűjét Richard Burton adta Elizabeth Taylornak. Az óriási, 33 karátos, legtisztább minőségű gyémántot később elárverezték, így 2011 decemberében egy ázsiai gyűjtőhöz került.

Forrás: AFP

Jennifer Aniston

Nem ez az első egyedi tervezési gyűrű Jennifer Aniston ujján, de reméljük, ez most valóban egy hosszú házasságot jelképez. A 8 karátos, 1 millió dolláros jegygyűrű tökéletesen mutat a színésznő ujján, aki azóta már feleségként viseli a csodás ékszert.

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.