Sokkoló celebdiéták, amiket soha ne próbálj ki

Forrás: Youtube -
diéta sokkoló celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő, mi mindenre képesek a celebek, hogy jó formába kerüljenek egy-egy szerep vagy fellépés kedvéért. Ezeket a drasztikus diétákat mi bizony senkinek nem ajánljuk.

Az angyalok diétája

A Victoria's Secret angyalkái az ott bevált és rendszeresen alkalmazott diétát követik a nagy show-k előtt. A bemutató előtt kilenc nappal már csak folyadékot vesznek magukhoz, a kifutóra lépés előtt 12 órával pedig már semmit, hogy minél szálkásabb legyen a testük. Kilenc napig csak folyadékot inni abszolút egészségtelen, hiszen az már az egész szervezet működését felborítja. A tavaszi tisztítókúrákból is csak néhány napos verziókat szoktunk nyugodt szívvel ajánlani.

Adriana Lima, Victoria's Secret-angyalka Forrás: giphy.com

Nicole Kidman diétája

Nicole Kidmannek szintén egy film miatt kellett leadnia néhány kilót, amit ő is csak drasztikus diétával tudott kivitelezni. A Hideghegy című filmben nem véletlenül volt annyira vékony és elgyötört a külseje, előtte ugyanis hetekig csak tojást evett. Reggelire egyet, délben kettőt, vacsorára hármat. Mi ezt biztosan nem vállalnánk be néhány mínusz kilóért.

Nicole Kidman a Hideghegy című filmben Forrás: InterCom, Dreamstime

Beyoncé diétája

A Dreamgirls című film forgatása előtt Beyoncénak több kilótól kellett megszabadulnia, amit egy Amerikában igencsak elterjedt tisztítókúrával értek el: 14 napon keresztül csak cayenne borssal és juharsziruppal ízesített vizet ivott, amitől teljesen kikészült a szervezete. "Egyre csak fogytam" - mesélte Beyoncé, akiért kollégái már aggódni kezdtek: "Amikor megkérdezték tőlem: hé, jól vagy? Azt feleltem: nem igazán!"

Beyoncé a Dreamgirls című filmben Forrás: Youtube

Sztárok, akik egy szerep kedvéért fogytak csontvázzá

Az igazán elhivatott színészek sok mindenre képesek egy szerep kedvéért. Ebbe beletartozik az is, hogy 30 kilót fogynak, vagy éppen híznak, ha ezt kívánja meg a karakter. Az eredmény ugyan látványos, de súlyos lelki és testi problémákat okoz. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Lady Gaga diétája

Néhány évvel ezelőtt Lady Gagáról rebesgették, hogy alkoholdiétával tartja magát formában. Valójában tisztán iszogatta a whiskey-t mindennap, de aztán az edzést sem hagyta ki, még akkor sem, amikor be volt csiccsentve. Néhány évvel ezelőtt az alkoholdiéta nagyon is elterjedt volt Amerikában, de szerencsére ma már nem örvend akkora népszerűségnek, és az énekesnő sem hisz már ebben az őrült diétában.

Lady Gaga a nem éppen egészséges whiskys diétával próbálkozott Forrás: AFP, Dreamstime

Inkább róluk vegyél példát!

Tiszteljük azokat a sztárokat, akik elkerülnek mindenféle drasztikus diétát, helyette pedig az egészséges életmódot választják. Rendszeresen mozognak, odafigyelnek a helyes táplálkozásra, és persze bevetnek hozzá néhány házi praktikát. Jennifer Aniston például reggelente két citrom kifacsart levével kezdi a napot, ezzel indítja be az anyagcseréjét. Megan Fox pedig a kiegyensúlyozott táplálkozás mellett almaecetes vízzel pörgeti meg az anyagcseréjét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.