Rihanna, a kaméleon: Bob Marley-nek öltözve flangált New Yorkban

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Abiy -
fashion week Bob Marley Rihanna stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétség sem férhet ahhoz, hogy Rihannánál jobban és gyakrabban senki sem tud stílust váltani. A világsztár legutóbb nagyon lazára vette a figurát - mutatjuk is, ő milyen szettben kezdte a novembert!

Épp egy hónapja írtunk Rihanna vadiúj frizurájáról: október eleje óta az énekesnő ugyanis a raszta tincsek szerelmese lett. Eddig azonban a csajos stílust vegyítette az extravagánssal, most azonban úgy döntött, ehhez a hajhoz a laza cuccok még jobban passzolnak. Naná!

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Abiy

Az énekesnő New York-ban forgatja az új, Ocean's Eight című krimit, a forgatásra pedig jópár testőr kíséretében, egy elég extra szettben érkezett a világsztár.

Riri bakancsot, szakadt farmert, military kabátot, Bob Marley-stílusú fejfedőt és pólót viselt. Ennél lazább cuccban régen láttuk a világsztárt, de persze jól állt neki!

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Abiy

A filmben egyébként fél Hollywood feltűnik: szerepel benne Cate Blanchett, Sarah Paulson, Sandra Bullock, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter és Damian Lewis is. Alig várjuk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.