2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Közel 250 kilót adtak le! Magyar sztárok, akik döbbenetesen lefogytak 2016-ban

fogyás egészséges életmód celeb sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar celebek ebben az évben minden eddiginél jobban odafigyeltek az egészségtudatos táplálkozásra és a testmozgásra. Így nem is meglepő, hogy rengeteg csodás átalakulásról számolhatunk be az idei évben. Az pedig, hogy kinek sikerült tartani a formáját, jövőre kiderül!

Gáspár Győző

A showman 2015-ben kezdte el a fogyókúrát, a megdöbbentő eredményt pedig az idén májusban megrendezett Fitbalance-on mutatta be, ahol ő maga is színpadra állt a testépítők között. Győzike 40 kilót adott le, és kategóriájában megnyerte az aranyérmet.

Gáspár Győző Forrás: Facebook/Dallamokon át - Sihell Ferryvel, Facebook/Gáspár Győző

Cseke Katinka

Szinte sokkot kapott, amikor meglátta a mérlegen a 100-as számot. Ekkor határozta el, hogy mindenképpen változtat az életmódján. Hormonális problémáit is rendbe hozták, és rendszeres edzésbe kezdett, amivel több mint 20 kilótól sikerült megszabadulnia.

Buday Péter

Az ismert mesterszakács 175 kiló volt, amikor úgy döntött, ideje változtatni az életmódján. Buday Péternek azóta nagyjából 50 kilótól sikerült megszabadulnia. Azóta az egészséges, de finom ételekben hisz, és már este sem pakolja ki a hűtőt.

Buday Péter Forrás: Facebook/Buday Péter

Tóth Vera

Tóth Vera hosszú időn át küzdött azért, hogy megszabaduljon súlyfeleslegétől. Edzeni járt, odafigyelt az étkezésre, végül mégis úgy döntött, hogy az egészsége megőrzése érdekében kés alá fekszik. A gyomorbypassműtét annyira sikeres volt, hogy villámgyorsan mentek le róla a kilók. Októberben már 32 kiló fogyásról számolt be az énekesnő.

Tóth Vera Forrás: Facebook/Tóth Vera

Hajdú Péter

Márciusban fogott bele a fogyókúrába Hajdú Péter, akin igen hamar meg is látszott a munka eredménye. Augusztusra már 15 kilóval könnyebb volt, ám ez túl soknak is bizonyult számára. "Azóta vissza is szedtem pár kilót, így jobban érzem magam. Háj helyett most már inkább izom van rajtam, 82-83 kilót mutat most a mérleg. A diéta nagyon nehéz, de tartom, és focizok is" - mondta a műsorvezető.

Hajdú Péter Forrás: Facebook/Hajdú Péter

Rákóczi Feri

Az életmódváltás éve volt 2016 Rákóczi Feri számára is. A rádiós letette a cigit is, és január óta edzővel és dietetikussal együtt alakította át az életmódját. Ezáltal már márciusra 15 kilót sikerült leadnia, ráadásul áprilisban lefutotta élete első félmaratonját.

Rákóczi Feri Forrás: Origo, Facebook/Rákóczi Ferenc

Markos György

A népszerű humorista úgy érezte, életmódot kell váltania, miután háromszor került az intenzív osztályra. Futni kezdett, és hetente háromszor edzeni is eljárt. A napi 3 étkezés helyett 5-ször eszik, mindig kis adagokat, valamint teljesen elhagyta étrendjéből a sót, a cukrot és a szénhidrátot. A módszerrel 130-ról 87 kilóra fogyott mindössze 4 hónap alatt.

Szabó Richárd

Szabó Richárd az X-Faktor 2014-es szériájában mutatta meg, hogy egy tanár bácsi milyen jól tud énekelni. Az RTL Klub egykori sztárja tavaly kezdett bele az életmódváltásba, és hamar elképesztő eredményt ért el. Idén nyáron már 30 kiló mínusszal büszkélkedhetett.

Szabó Ricsi Forrás: Facebook/Szabó Richárd hivatalos oldala

Van, aki testsúlya felétől szabadult meg - A legdurvább sztárfogyások 2016-ban


A magyar sztárok mellett a világsztárok is elképesztő átalakuláson mentek keresztül. Nézzük, melyek azok a világsztárok, akik sikerrel fogytak idén, és új külsejükkel elkápráztatták a világot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.