Harry herceg és Meghan Markle szombaton kötötte össze életét, folyamatosan derülnek ki részeltek a ceremónia kulisszatitkairól és a pár életéről is. Már azt is tudni lehet, hogy a pár Nottingham Cottage-ban él majd, ahol Vilmos herceg és Katalin hercegné is két és fél évig lakott. 

A hercegi pár, azaz Harry herceg és Meghan Markle szombaton házasodott összeArról is cikkeztünk, hogy az esküvő után a királyi protokoll szerint milyen főbb szabályokat kell betartania királyi család új tagjának. Lesz azonban egy hely, amely a pár menedékéül szolgál majd a kíváncsi tekintetek elől.

A The Sun cikke szerint már tudni lehet, hol él majd Harry herceg és Meghan Markle, azaz Sussex hercege és hercegnője. A ház a Nottingham Cottage nevet viseli, két és fél évig itt élt Vilmos herceg és Katalin hercegné is, mielőtt családot alapítottak és egy nagyobb, 20 szobás házba költöztek a palotán belül.

A házikó egyébként a Kensington-palota közvetlen szomszédságában van, két hálószoba, két nappali és egy fürdőszoba található benne. A jó időt pedig egy kis kertben élvezheti a pár. És bár az egyik legkisebb ingatlan a környéken, a fogadószobákat Christopher Wren tervezte.