A jóga nem csupán egy mozgásforma, közelebb hoz önmagunkhoz, ápolja a lelkünket, megnyugtat, ellazít. Carlee Benear (31) pedig még ezt is fokozta, és új szintre emelte, ő ugyanis nem csupán várandósága alatt, de még szoptatás közben is jógázik.

A szülés utáni depressziót nem szabad félvállról venni. Ha nem ismeri fel az anyuka, vagy a környezete elbagatellizálja, és így nem kap segítséget, annak bizony akár végzetes következményei is lehetnek, mint arról korábban már írtunk. Carlee első gyermeke születése után esett bele ebbe a szörnyen gonosz és alattomos állapotba, melyből a jóga tudta kimozdítani. Teljesen a rabjává vált, így nem volt számára kérdés, hogy a következő két terhessége alatt sem hagyja abba. Azt hihetnénk, hogy legalább könnyített a jógapózokon, de mint az a képen is látszik, nem így tett.

Carlee BenearForrás: Instagram/carleebyoga

A terhesség és a jóga az egyik legjobb kombináció.(...) megmutatta nekem, hogyan kell: adni, szeretni, olyan nővé és anyává válni, akit soha nem tanítottak nekem, és újra megnyitni a szívemet – írta Carlee.

Látszik tehát, hogy mennyit jelent számára a jóga, így pedig nem is lepődhetünk meg azon, hogy harmadik gyermekét különböző ászanák közben is szoptatta. Sőt, teszi még most is két évvel a szülést követően. Ilyenkor előszeretettel készít képeket magukról, és rakja fel az Instagram oldalára, melynek már több mint 70 ezer követője van. Ez a különleges szoptatás anya és gyermeke közt roppant bensőséges kapcsolatot hozott létre, legalábbis ezt állítja Carlee.

A háromgyerekes anya kiegyensúlyozottan neveli két fiát és lányát férjével, és boldogabb, mint valaha. Kattints a képre, és nézd meg a galériánkat!

Forrás: Instagram/carleebyoga