Mark Wahlberg napi időbeosztásánál durvábbat még nem láttál - Hajnalban már az edzőteremben izzad

Mark Wahlberg edzőterem színész edzésterv sport edzés időbeosztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mark Wahlberg nem csupán a Pain & Gain című film kedvéért gyúrta szét magát. A korábban énekesként is tevékenykedő színész otthonáról korábban már írtunk, ebből pedig többek közt az is kiderült, hogy szuper kis edzőtermet rendezett be magának a házában. Tehát kijelenthetjük, hogy Wahlberg szenvedélyesen szeret edzeni.

A napi beosztása jelenleg azonban valami embertelenül brutális, a legtöbbünk egész biztos, hogy képtelen lenne utána csinálni. Instagram-oldalát nézegetve feltűnhet, hogy a legtöbb bejegyzése az edzőteremből kerül ki, de Marky Mark azt is megosztotta követőivel, hogy miként telik egy átlagos napja.

Hajnali fél háromkor ébred – egy maratoni sorozatnézést követően, én kb. ilyenkor szoktam lefeküdni. Utána imádkozik, majd reggelizik. Ez elengedhetetlen, hiszen háromnegyed négy tájt már bele is kezd a másfél órás testedzésbe.

Mivel Wahlberg nem sz*rral gurigázik, utána bedob valami edzés utáni finomságot, hogy épülhessen az izom.

Nos, nálam ebben az időben csörög az ébresztőóra, és próbálom egy nagy adag kávéval emberivé varázsolni a tudatomat, valamint felkészíteni az idegeimet a két gyerekkel folytatott indulás körüli harcokra. A színész azonban egy frissítő zuhanyzást követően golfozni indul, melyet egy kis krioterápiával vezet le. Én épp a második kávémat iszom az irodában.

Miután túlélte a mínusz 100-130 fokos hideget, falatozik valami szuper egészséges és tápláló csodát, hogy a következő pár órában is kellően aktív maradjon. Ekkor szakít ugyanis időt a feleségére, a találkozóira, munkamegbeszéléseire, ebédjére, majd délután háromkor elhozza a gyerekeit az iskolából. Az időbeosztásából nagyon úgy tűnik, hogy ekkor tölt először érdemi időt velük – mivel reggel nemigen találkoznak.

Egy órával később már a napi második edzésébe kezd bele, mely a hajnalival ellentétben csak egyórás.

Mark Wahlberg napi időbeosztása Forrás: Instagram/markwahlberg

Gyors zuhany után van tisztán két órája a családjára, melyet egész biztos, hogy kellően kiaknáz. A Wahlberg családban korán lövik fel a pizsit, de gyaníthatóan apa kerül először ágyba. Este fél nyolckor ugyanis a színész már le is fekszik aludni, csak úgy, mint az én 4 és 6 éves gyerekeim. Velük ellentétben azonban, akik ezzel egy laza 10 órás pihentető alvás elé néznek, Mark Wahlberg hét órát ad szervezetének. Ez egy felnőtt számára abszolút ideálisnak mondható, de bevallom, engem még ennek fényében is fájdalmasan érintene, ha hajnali kettő harmincra kellene beállítanom a telefonom ébresztőjét.

Nos, csinálja utána, aki tudja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.