A népszerű humorista, Kovács András Péter az Ez itt a kérdés című műsorban mesélt meglepő őszinteséggel a magánéletéről és alkoholbetegséggel küzdő édesapjával való viszonyáról. 

A humorista, Kovács András Péter az interjúban őszintén mesélt a gyerekeivel való kapcsolatáról, karrierjéről és megdöbbentő nyiltsággal édesapjával való kapcsolatáról is, aki alkoholbetegséggel küzdött.

"Édesapám volt a vicces ember a családban (...) Gyakorlatilag ugyanazt csinálta, mint én, sofőr volt, járta az országot és dumált. (...) Furcsa volt a viszony az édesapámhoz. Úgy hívnánk ma, hogy alkoholbetegség, ami eléggé rányomta a bélyegét 23 évig az apámmal való viszonyra. Az volt bennem, hogy minden akarok lenni, csak ez nem. A budai polgári osztálytársaimhoz képest semminek éreztem magam" - mesélte a műsorban a humorista.

Kovács András Péternek az évek múlásával sikerült feldolgoznia a múltban történteket és a korábban szerzett sérelmeket.

"A kisebbségi érzést sikerült leküzdenem, a helyére kerültek a dolgok, nem hordozok semmiféle tüskét. Édesapám 63 éves korára bedarálta magát, és nagyon furcsa volt az, hogy ahogy eltűnt, úgy sikerült felfedeznem őt saját magamban. Felfedeztem a tükörben az ő arcvonásait, fintorait, hallottam a hangját a hangomban. Sajnáltam, hogy tragédiáknak kell, ahhoz történnie, hogy az ember azt ahonnan jött, a saját gyökereit, azt helyén tudja kezelni. Hogy ne elzárkózni próbáljon tőle, hanem befogadni, felhasználni és abból élni" - nyilatkozta KAP.