Szilágyi István özvegye, Humenyánszky Jolán súlyos betegsége miatt hosszú ideje kórházi ápolásra szorul, még az ünnepeket is kórházi ágyban, egyedül töltötte.

Súlyos tüdődaganattal küzd Szilágyi István özvegye, Humenyánszky Jolán, azonban segítőjén kívül családja támogatására egyáltalán nem számíthat. Utoljára augusztusban látta Brüsszelben élő unokáját, Nándit az özvegy, viszont azóta a családtagok közül senki nem kereste őt, még az ünnepeket is egyedül töltötte - írja a Ripost.

Nem keresi családja Szilágyi István özvegyétForrás: Tények

Jolika néni segítője, Baricz Dezső aggódik, hogy a család túl sokáig vár arra, hogy érdeklődjön az özvegy iránt vagy meglátogatassa őt.

"Jolika néni súlyos beteg, tüdődaganattal küzd. Bár az orvosok mindent megtesznek érte, amit csak lehet, sajnos a betegség természetéből eredendően sejthető, hogy mi történik majd előbb vagy utóbb. Nem értem, miért nem keresi meg őt a brüsszeli családja. Ha személyesen nem is tudnak eljönni, legalább telefonon hívhatnák, hiszen Jolika néni mindig magánál tartja a mobilját" - mondta a lapnak a férfi.