Fresh Andi hatalmas örömhírt osztott meg közösségi oldalán - Fotó

mellrák fotó CT eredmény Fresh Andi kemoterápia gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mellrák elleni küzdelem világnapján Villányi Andrea, akit az ország a Fresh együttes énekesnőjeként ismert meg, sokkoló vallomást tett: emlőrákot diagnosztizáltak nála.

Fresh Andi embert próbáló időszakon van túl. Januárban egy csomót talált a mellében, a vizsgálatok pedig kimutatták, hogy rosszindulatú daganatról van szó. Az énekesnőt sokkolta a hír, ráadásul a 16 alkalmas kemoterápiát azonnal el kellett kezdeni, hogy meg tudják operálni. Andit nagyon megviselte a kemoterápia, volt olyan nap, amikor harminckétszer hányt. Szerencsére szerelme, akivel az első kezelés előtt kötötték össze az életüket, végig mellette állt és tartotta benne a lelket.

Az énekesnő október 20-án kapta meg az utolsó sugárkezelést, ezzel lezárult élete legnehezebb időszaka. Ma már parókát sem hord, mert kezd újra kinőni a haja. Ma pedig egy szuper hírt posztolt Instagram-sztorijában: tökéletes lett a kontroll CT eredménye.

Ezt a fotót posztolta Fresh Andi közösségi oldalán. Forrás: Instagram/ freshandi

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.