Amber Heard: "Nem tisztességes, ahogy velem bántak az emberek"

Forrás: MTI/EPA/Reuters Pool/Evelyn Hockstein -
gyűlölethullám Amber Heard tárgyalás Johnny Depp ítélet gyűlölet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heteken át hatalmas médiafigyelem övezte Amber Heard és exférje, a világsztár Johnny Depp bírósági tárgyalását. Világszerte emberek százezrei várták az ítéletet, amely végül Depp számára alakult kedvezően.

A rágalmazási perben az esküdtek azt az ítéletet hozták, hogy a színésznő szándékosan és rosszhiszeműen sértette meg exférje, Johnny Depp jó hírnevét, és ezért 15 millió dolláros kártérítést ítéltek meg a férfinek. Amber Heard ügyvédje fellebbezést nyújtott be, de azt pletykálják, hogy Depp nem tart igényt a kártérítésre, amelyet volt felesége amúgy sem tudott volna kigazdálkodni.

Amber Heard nem haragszik az esküdtekre Forrás: MTI/EPA/Reuters Pool/Evelyn Hockstein

Amber Heard hosszú csend után most először adott nagyinterjút, amelyet ráadásul a tévében sugároznak majd. Az amerikai NBC News adja majd a beszélgetést, melyhez egy előzetes is készült. Ebben a rövid részletben hallható, ahogy Heard kijelenti, nem volt tisztességes, ahogy az emberek vele bántak a közösségi médiában. A színésző így reagált az utóbbi hetekben ellene indult lejáratókampányokra és gyűlölethullámra.

– idézte őt a 24.hu.

Heard emellett kitért az esküdtekre is, és elmondta, hogy nem haragszik rájuk, amiért Johnny Deppnek adtak igazat, hiszen volt férje nemcsak jó színész, de egy szerethető karakter is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.