asztrológia Oroszlán csillagjegy horoszkóp szerelem magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gondolkodtál már azon, hogy hogyan lehet hosszú éveken keresztül fenntartani a szerelmed érdeklődését irántad? Hogy vajon el lehet-e hiányt ébreszteni a társadban akkor is, ha már hosszú ideje vagytok egymás mellett? A párod az Oroszlán jegyében született? Akkor olvass tovább!

Természetes, ha azt szeretnénk, hogy a párkapcsolatunk magától működjön jól. Hiszen ha megvolt a kezdeti mindent elsöprő szerelem és szenvedély, akkor maradjon is úgy, ahogy volt. Azonban egy párkapcsolat sem képes saját magát fenntartani, ahhoz mindkét féltől komoly munkára van szükség. A szerelmünk meghódítása nem ér véget akkor, amikor elhangzik az első bűvös "szeretlek", sőt, ahogy telik az idő, egyre nagyobb energiákat kell belefektetni abba, hogy megmaradjanak az egymás iránti érzelmek.

Ha hiányt ébreszttünk a párunkban - legyen szó Oroszlánról, Rákról, Ikrekről, Bikáról, Kosról vagy bármelyik másik csillagjegyről - az ösztönözni fogja arra, hogy több időt akarjon velülnk tölteni, és arra sarkalljuk, hogy ne lustuljon bele az együttlét kényelmébe. Ahhoz viszont, hogy tudjuk, hogyan tartsuk fenn az Oroszlán érdeklődését, első körben meg kell fejtenünk, hogy milyen is az Oroszlán férfi.

Az Oroszlán jegyében született férfi a leginkább énközpontú, legönimádóbb csillagjegy, mindeközben pedig mégis az egyik legszenvedélyesebb szerető, és a legszelídebb lélek. Így pedig nem is meglepő, hogy pillanatok alatt az ujja köré csavar bárkit. Ha szeret, azt teljes szívéből teszi, még akkor is, ha látszólag csak magára képes gondolni.

Amikor az Oroszlán megszeret valakit, arra mérget lehet venni, hogy mindig hűséges lesz a partneréhez. Büszke jegy, ezért már csak az egója sem engedné, hogy kilépjen a párkapcsolatból, inkább megpróbál mindent megtenni azért, hogy működjenek a dolgok.

Azonban legyél óvatos, amikor éppen az ügyködsz, hogy hiányozz az Oroszlánodnak. Az egyetlen dolog, ami mindent tönkretehet, az az, ha megpróbálod féltékennyé tenni. Úgy kell közelíteni hozzá, hogy közben ne kérőjelezze meg a hűségedet és az elkötelezettségedet. Ne éreztesd vele, hogy versenyeznie kell a szeretetedért, az idődért vagy a figyelmedért, mivel az Oroszlán nem szereti a játszmákat, és meglepően érzékeny az egójuk.

Na de mi marad a kezünkben akkor, ha nem tehetjük féltékennyé az Oroszlánunkat?

Az idő és a tér mint mindig, most is kulcsfontosságú, pláne az Oroszlánnál. Mivel az Oroszlán megszokta, hogy mindig a figyelem középpontjában van, és megköveteli, hogy minden igénye és elvárása teljesüljön, néha jót tesz neki, ha kibillentik ebből az állapotból. Ha kicsit visszaveszel, és nem foglalkozol vele, először talán mérges lesz, de idővel rá fog jönni, hogy mennyire szüksége van rád.

Ne felejts el magadra fókuszálni, és saját magadat előtérbe helyezni. Nem kell minden egyes szavára azonnal ugrani, és nem kell mindent eldobnod a kezedből, amint randira hív. Néha a szerelmeseknek is szüksége van egy kis távolságra ahhoz, hogy ne telítődjenek egymás jelenlétével.

Menjetek vakációzni! Néhány kettesben eltöltött nap távol minden zavaró tényezőtől csodákra képes. Ha lehetővé teszitek, hogy néhány napon keresztül csak egymásra koncentráljatok a megszokott rutinok és kötelezettségek nélkül, képesek lesztek egymás mellett feltöltődni, egymás által. És amint véget ér a vakáció, előjön az elválás miatti szorongás, ami csak még inkább felértékel az Oroszlán szemében, és rájön, mennyire hiányzik neki, hogy igazán intim legyen köztetek a kapcsolat.

Forrás: Shutterstock

Összességében minden párkapcsolat azon múlik, hogy a két fél tesz-e erőfeszítéseket azért, hogy a kezdeti láng életben maradjon. Ha pedig egyoldalúvá válik, a másik megfeszülhet, a kapcsolat akkor is halálra van ítélve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.