Babicsek Bernát szüleinek újra át kellett élniük fiuk tragédiáját

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
színész haláleset tragédia Babicsek Bernát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Babicsek Bernát szüleinek szerdán újra át kellett élniük a fiuk halálával kapcsolatos történéseket, a nyomozók ugyanis rekonstruálták a tragédia éjszakáját.

A 41 éves színész, Babicsek Bernát év elején hunyt el füstmérgezésben a saját otthonában. A szülei azóta sem tudják feldolgozni fiuk halálát, de nem adják fel, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a nyomozók segítségével bebizonyítsák, hogyha a megszólaló riasztó miatt kiérkező biztonsági cég embere bemegy a házba, megmenthette volna a színész életét.

Az esetet most először rekonstruálták esti körülmények között Bernát solymári otthonánál, amely a család jogi képviselője szerint eredményes volt.

"A folyamat nagyon precíz volt. A bizonyítási kísérlet egyértelműen alátámasztotta a mi álláspontunkat is, miszerint, ha a járőr az ingatlan ablakáig megy, egyértelműen észre kellett volna vennie, hogy a füst nem a kéményből, hanem a szellőzőből árad – mondta a Blikknek dr. Borbély Zoltán. Az eset felgöngyölítésénél a színész szülei is jelen voltak.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.