Ezek a csillagjegyek a legtehetségesebb színészek

Forrás: MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo -
csillagjegy színész mókamester magazin Angelina Jolie
Egyes csillagjegyek kiváló színészi tehetséggel rendelkeznek, ráadásul kedvelik a rivaldafényt, így nem meglepő, hogy sokuk színészi pályára kerül. Íme néhány csillagjegy, akik állandóan figyelemre vágynak.

Oroszlán

Jennifer Lawrence Forrás: MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo

Akik ismernek Oroszlánokat, pontosan tudják, hogy ez a jegy igencsak szereti hallatni a hangját. Erős kisugárzással rendelkezik, karizmatikus jelenség, aki megköveteli magának a tekintélyt és a figyelmet. Ezzel egyetemben, képes visszahúzódni is, ha arról van szó. Azért veszik őt komolyan, mert csak akkor szólal fel, ha jogosank érzi, így mondhatjuk, hogy korrekt a maga hangos módján.

Világsztárok az Oroszlán jegyében: Jennifer Lawrence, Ben Affleck, Jennifer Lopez

Skorpió

Emma Stone Fotó / Getty Images

Ez a jegy trükkösebb, mint a többi, ha szereplésről van szó. Azzal vonja magára a figyelmet, hogy látványosan visszahúzódik. Taktikus, aki pontosan tudja, hogyan lehet mindig ő a legtitokzatosabb ember a társaságban. Nagyon élvezi, amikor mások azon töprengenek, vajon mire gondolhat éppen. Emellett nagyon érzékeny és empatikus, könnyen bele tudja magát élni mások helyzetébe, így kiváló színészi képességekkel rendelkezik. A Skorpió minden gesztusával, mimikájával szerepeket játszik, szinte soha nem cselekszik önkéntelenül vagy ösztönösen.

Világsztárok a Skorpió jegyében: Katy Perry, Ryan Reynolds, Emma Stone

Ikrek

Nicole Kidman Forrás: AFP//Alberto Pizzoli

Az Ikrek minden társaság legkedveltebb mókamestere, imád szerepelni, és mindig tartogat a tarsolyában egy jó poént. Kiváló kommunikációs készségekkel rendelkezik, azonnal be tudja lőni, hogy ki, milyen ember, Célja, hogy minél előbb megkedveljék. Egyenesen gyűlöli az unalmat, ezért olyan élethelyzeteket keres, melyekben kitűnhet, és kalandokat, izgalmakat élhet meg. Ezért is gyakori, hogy ez a jegy vonzódik a színészethez.

Világsztárok az Ikrek jegyében: Angelina Jolie, Nicole Kidman, Shia LaBeouf

Rák

Meryl Streep Forrás: Collection ChristopheL via AFP/© Mirage Enterprises / Universal Pictures/Mirage Enterprises / Universal P

A Rák talán az egyik legérzékenyebb csillagjegy mind közül, azonnal átveszi a másik ember rezgéseit, kiváló szónok és nagyon diplomatikus. Egy apró mozdulattal is képes magára vonni mások figyelmét, nem kell felemelnie a hangját egy társaságban. Naivitását ellensúlyozza, hogy erős megérzései vannak, így nehezen használják ki mások a jóindulatát. Minden helyzetben képes megőrizni a méltóságát, csak magányában, otthon engedi meg magának, hogy elkeseredjen vagy elsírja magát. Nem csoda, hogy oly sok nagyszerű színész született a Rák jegyében, olyanok, akik a magánéletüket nem teregetik ki a sajtónak.

Világsztárok a Rák jegyében: Meryl Streep, Tom Hanks, Daniel Radcliffe

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.