A Jóbarátok sztárja, Matthew Perry 54 évesen hunyt el: kaliforniai otthonában, a pezsgőfürdőjében találtak rá eszméletlenül. Egy volt orvosszakértő úgy véli, hogy halálának oka egy „ismeretlen szer" lehet.

Matthew Perry halálának okát várhatóan egy „ismeretlen szerrel" magyarázzák - állítja egy korábbi orvosszakértő. A Jóbarátok sztárja 54 éves korában, október 28-án halt meg tragikus hirtelenséggel.  A színészre kaliforniai otthonában, a pezsgőfürdőjében találtak rá eszméletlenül.  

Matthew Perry halálának okáról beszélt egy volt orvosszakértőForrás: Getty Images/2017 Matthew Eisman/Matthew Eisman

Halotti anyakönyvi kivonatát november 14-én, kedden hozták nyilvánosságra, azonban a színész halálának okát addigra még nem állapították meg, mivel az orvosszakértői hivatal várja a toxikológiai és laboreredményeket. Egy korábbi orvosszakértő azt mondta, hogy szerinte Matthew halálának okát „valamilyen ismeretlen szer" okozta, és a teljes jelentést valószínűleg napokon belül közzéteszik.

Valamilyen ismeretlen hatóanyagot keresnek" - mondta Dr. Michael Baden, egyori orvosszakértő, aki szerint már az információk 99 százaléka az orvosok rendelkezésére áll. Már majdnem két hét telt el, így a toxikológiai vizsgálatnak be kell fejeződnie" - tette hozzá, megjegyezve, hogy Matthew hírneve miatt a toxikológusok a szokásosnál "kiterjedtebb vizsgálatokat" végezhetnek - írja az OK!.

Matthew Perry halála az egész világot megrendítette, a Jóbarátok sztárjai előbb egy közös közleményben búcsúztak barátjuktól, majd Instagramon osztották meg a legszebb pillanataikat, szívszorító sorok kíséretében. 

Ez is érdekelhet: