Matthew Perry halálának okáról nyilatkozott egy volt orvosszakértő

Forrás: Getty Images/2017 Matthew Eisman/Matthew Eisman -
halál drog Jóbarátok okáról Matthew Perry
A Jóbarátok sztárja, Matthew Perry 54 évesen hunyt el: kaliforniai otthonában, a pezsgőfürdőjében találtak rá eszméletlenül. Egy volt orvosszakértő úgy véli, hogy halálának oka egy „ismeretlen szer" lehet.

Matthew Perry halálának okát várhatóan egy „ismeretlen szerrel" magyarázzák - állítja egy korábbi orvosszakértő. A Jóbarátok sztárja 54 éves korában, október 28-án halt meg tragikus hirtelenséggel. A színészre kaliforniai otthonában, a pezsgőfürdőjében találtak rá eszméletlenül.

Matthew Perry halálának okáról beszélt egy volt orvosszakértő Forrás: Getty Images/2017 Matthew Eisman/Matthew Eisman

Halotti anyakönyvi kivonatát november 14-én, kedden hozták nyilvánosságra, azonban a színész halálának okát addigra még nem állapították meg, mivel az orvosszakértői hivatal várja a toxikológiai és laboreredményeket. Egy korábbi orvosszakértő azt mondta, hogy szerinte Matthew halálának okát „valamilyen ismeretlen szer" okozta, és a teljes jelentést valószínűleg napokon belül közzéteszik.

Matthew Perry halála az egész világot megrendítette, a Jóbarátok sztárjai előbb egy közös közleményben búcsúztak barátjuktól, majd Instagramon osztották meg a legszebb pillanataikat, szívszorító sorok kíséretében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.