Sarka Kata testét akarják a nők - Levélben kérnek segítséget a fogyáshoz

Forrás: Facebook/ Sarka Kata -
Sarka Kata rajongó test edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata testére nők ezrei irigykednek. Nem csoda, hiszen rengeteget edz, keményen diétázik, egyre szépül és izmosodik. Ráadásul fitneszversenyre készül. 

Kata elárulta, sok rajongói levelet kap, amelyben nők kérik, hogy segítsen nekik lefogyni. Bár sokan azt írják neki, elég a fogyásból, most már túl vékony, mégis rengetegen kíváncsiak az edzéstervére, és arra, hogy mit eszik (illetve, hogy mit nem).

Forrás: Facebook/ Sarka Kata

Kata viszont azt mondja, pontos tanácsokat nem tud adni, mert nem szakember, de bárki követheti Facebookon, ahol mindig megosztja, hogyan edz, illetve gyakran posztol fotókat az étrendjéről is.

Tudd meg Kata lapos hasának titkát!

"Igyekszem egy héten 5-6 alkalommal tornázni. Ami nekem beválik, az az intenzív kardióedzés: 2-3 naponta gyalogolok másfél órát futópadon, ez körülbelül 10 kilométer" - árulta el Kata. Ide kattintva elolvashatod edzéstippjeit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.