Micsoda combok, micsoda popsi - A legjobb testű sztárok 2014-ben

Doutzen Kroes Sarka Kata Czine Szilvia életmódváltás Csörgő Adrienn Szolláth Niki felnőtt edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
JLo teste szebb, mint valaha, de az idén sikert sikerre halmozó magyar lányok simán felveszik vele a versenyt. Megmutatjuk, kik azok a hazai hírességek és világsztárok, akik edzése és tökéletesre formált teste mozgásra sarkallt bennünket 2014-ben. 

Jennifer Lopez

Egyszerűen nincs is más szó JLo testére, mint hogy tökéletes. Hihetetlenül jó formában van a 45 éves énekesnő, teljesen plasztikamentesen. Azon kívül, hogy rengeteget táncol, és mostanság a vegán diéta szabályai szerint él, a sztárok híres edzője, Tracy Anderson mozgatja át Jennifert is hetente legalább négyszer. Tracy szerint az énekesnő legnagyobb kedvencei a guggolások és comberősítő gyakorlatok. Nem csoda, hogy ilyen kerek a popsija.

Forrás: AFP, Self Magazine

Life.hu tipp

Formás combok hetek alatt? Lehetséges, persze ehhez nem árt növelni a heti edzések számát. Itt meg is mutattuk kedvenc comberősítő gyakorlatainkat! Ha pedig kerek, feszes popsira vágysz, kattints ide!

Ciara

Kisfia születése után is bomba formában van Ciara, aki JLo-hoz hasonlóan a táncra esküszik, mint legjobban átmozgató sportra. Emellett súlyzós gyakorlatokkal tüntette el magáról nagyon rövid időn belül a szülés utáni 30 kilós felesleget. Szexi hasizmait Instagram profilján is megosztotta, mi pedig sárgultunk az irigységtől!

Forrás: Instagram/Ciara

Life.hu tipp

Lejárt a felülések ideje - itt mutattunk egy sokkal hatékonyabb hasizomgyakorlatot!

Doutzen Kroes

Két gyermeke születése után is a világ egyik legszebb testének birtokosa a Victoria's Secret angyala, Doutzen Kroes. Saját elmondása szerint Doutzen ugyan szerencsés alkatot örökölt, de így is oda kell figyelnie, hogy mindig a maximumot nyújthassa a kifutón. Titka a kellő mennyiségű folyadékfogyasztás, a kardioedzések és az egészséges ételek - itt a modell meg is mutatta, mit evett a decemberi fehérneműshow előtt. Így festett 5 hónappal a szülés után a kifutón - nem semmi, ugye?

Forrás: Northfoto

Life.hu tipp

Így nyerd vissza az alakod a szülés után - itt elárultunk néhány biztonságos és hatékony módszert!

Szolláth Niki

Minden nő valószínűleg olyan hasra vágyik, mint Szolláth Nikié, mi legalábbis nagyon... A 22 éves lány egy étteremlánc világversenyén ért el első helyezést. Tónusos testéért rengeteget dolgozik, minden reggel 6-kor keményen edz, a hot iront és spinninget egyaránt kedveli a súlyzós edzések mellett, és persze szigorú diétát is tart. Niki egyik szépségtitka, hogy rengeteg vizet fogyaszt, legalább napi 4 litert. A csinos fiatal lány itt mesélt részletesen edzéséről és életmódjáról a Life.hu-nak.

Forrás: Facebook, Istagram/Szollath Niki

Life.hu tipp

Súlyzós gyakorlatok nőknek? De még mennyire! Itt írtunk arról, hogy kis súlyokkal hogyan dolgoztasd meg a felsőtest izmait!

Czine Szilvia

Az idei Fitness Miss Amerika Bikini verseny dobogójára állhatott Czine Szilvia, fitneszmodell. Irigylésre méltóan kidolgozott testét már számos versenyen megmutatta. Versenyidőszakokon kívül is ugyanolyan keményen edz és diétázik, mint mikor a maximumot kell nyújtania. Szilvi rengeteg fehérjét és zöldséget fogyaszt, hogy nőies izmait formában tartsa, heti 5-6-szor edz, comb- és fenékgyakorlatok dominálnak az edzéstervében.

Forrás: Facebook/ Czine Szilvia Fun Club

Life.hu tipp

Izomépítés hús nélkül? Lehetséges, ebben a cikkünkben meg is mutattuk, hogyan.

Regős Lili

A gyönyörű, 26 éves fitneszmodell, Regős Lili tudja, mikor mire van szüksége testének, és azt meg is adja neki. Guggolásokat, kitöréseket, fekvőtámaszokat csinál a legszívesebben, és a jógát is remek sportnak tartja. Kedvenc ételei között van a nagyon jól variálható zabpehely, illetve naponta többször fogyaszt fehérjében gazdag ételeket és gyümölcsöket.

Forrás: Facebook/Regős Lili

Life.hu tipp

Végezz kitöréseket a formás combokért - itt elárultuk, hogyan hajtsd végre tökéletesen a gyakorlatot!

Mihalik Enikő

Magyarország büszkeségét, Mihalik Enikőt is megcsodálhattuk idén a Victoria's Secret kifutóján. Ő a tökéletes példa arra, hogy egy karcsú, vékony lány is lehet gyönyörű szálkás, és lehetnek tónusos izmai. Enikő titka a pilates és a spinning, illetve rengeteg zöldség fogyasztása, nyersen és párolva is.

Forrás: Instagram/Mihalik Enikő

Life.hu tipp

Edzés szupermodell módra - lesd meg, hogyan készültek az év fehérneműbemutatójára a Victoria's Secret legszebb angyalai!

Sarka Kata

A fiatal feleség igazán sok időt és energiát fordít arra, hogy csúcsformában legyen. Szinte minden nap ellátogat az edzőterembe, egészséges ételeket tesz a család asztalára. Néhány éve még legjobb barátnőjét, Szabó Zsófit is rávette az edzésre, azóta Zsófi is fitneszrajongó lett. Nekünk leesett az állunk, amikor megláttuk Kata kockahasát a Nagy Duett színpadán, ezért alaposan kifaggattuk a csinos anyukát, mit és hogyan csinál.

Forrás: Instagram/Sarka Kata

Life.hu tipp

Az étkezéssel kapcsolatban úton-útfélen belebotlunk jó tanácsokba, és sokszor nehéz kibogozni, mi is az igazság. Ha kíváncsi vagy arra, melyek azok az ételek és italok, amiket valószínűleg rosszul fogyasztasz, kattints ide!

Molnár Andi

A dzsungel királynője és a Szombat Esti Láz táncosa idén is számtalanszor megmutatta eszméletlen alakját. Andi amennyire tudja, megpróbálja a cukrokat mellőzni az étrendjéből, emellett a krumplit és a tésztát egészségesebb köretekre cseréli. Mi a combjait irigyeljük a legjobban, ezért idén őt is kifaggattuk arról, mi a tónusos virgácsainak titka - Andi itt mesélte el trükkjeit.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Life.hu tipp

Leszokni a cukorról? Nem lehetetlen! Itt adtunk néhány remek tippet, hogyan is kezdj neki!

Kinek a teste a legszebb?

Magánéleti válság, lustaság - Sztárok, akik kikerekedtek 2014-benhttp://www.life.hu/ez-zsir/20141211-sztarok-akik-kikerekedtek-2014-ben-nell-furtado-jennifer-aniston.htmlHiába sportolnak a legjobb edzőkkel, és hiába van pénzük a legfinomabb egészséges ételekre, a mérleg nyelve olykor még a sztárokon is kifog. Lássuk csak, kik szedtek fel jó pár kilót 2014-ben!Ez Zsír!OrigoNekik sikerült! Sztárfogyások 2014-benhttp://www.life.hu/ez-zsir/20141205-sztarok-akik-sokat-fogytak-2014-ben-jessica-simpson-missy-elliott.htmlA pluszkilók a sztárokat talán még jobban zavarják, mint bennünket, földi halandókat. A kamerák és vakuk kereszttüzében ők azok, akiknek tényleg oda kell figyelniük az alakjukra, és hírnév ide vagy oda, ez nagyon fárasztó tud ám lenni. Lássuk, kik azok, akik sikeresen zárták 2014-et fogyókúra szempontjából. Ez Zsír!OrigoÉlvezd az ünnepeket pluszsúly nélkül - megmutatjuk, mire figyelj oda!http://www.life.hu/ez-zsir/20141213-karacsony-pluszsuly-nelkul-megmutatjuk-mire-figyelj-oda.htmlAkármennyire is imádom a karácsonyt, nőként nem tudok nem arra gondolni, hogy mennyire fog fájni az ünnepek után az érezhető súlygyarapodás. Persze nem szabad, hogy emiatt bárki is rosszul érezze magát az ünnepi asztalnál, mindössze tudni kell okosan falatozni. Ha a te tested is érzékeny a bejglire és a gesztenyével töltött húsokra, akkor most megtudhatod, mire figyelj oda.Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.