Ez a blogger kipróbálta a Victoria's Secret modelljeinek edzéstervét

Forrás: Instagram/Poppy Cross -
modell diéta Victorias Secret blogger fitnesz étrend edzésterv szénhidrát Angyal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is gondolnánk, mekkora munka áll a világhírű fehérneműcég angyalainak kinézete mögött, mielőtt tökéletes testtel, egy szál bugyiban végiglejtenek a márka kifutóján. Poppy Cross fitneszblogger kipróbálta edzéstervüket.

Poppy Cross fitneszblogger 4 hónapon át követte a Victoria's Secret modelljeinek kőkemény edzéseit és szigorú diétáját.

Poppy egy teljes ruhaméretet fogyott Forrás: Instagram/Poppy Cross

A 29 éves nő nem mindennapi életmódváltásának összes részletéről beszámolt. A 175 centiméter magas Poppy, aki sportmúlttal a háta mögött vágott bele a projektbe, 22-es testzsír-százalékról indult, ami a végén 17 lett, 66 centis dereka 56 centis lett, és nagyjából egy ruhaméretet fogyott.

Nem kis munka áll eredményei mögött: a blogger súlyt emelt, futott, jógázott, boxolt, mindemellett pedig a cseppet sem veszélytelen szénhidrátszegény diétát is követte. "Igen, kimerültnek éreztem magam, de az energiám ugrásszerűen vissza is jött. Sokat javult a kitartásom, és büszke vagyok a fizikai és szellemi erőmre. Nem is beszélve arról, hogy mind a koleszterinszintem, mind a testzsír-százalékom csökkent, miközben az izomtömegem nőtt" - mondta el a News nevű ausztrál oldalnak Poppy. Azért ne feledjük, hogy egy-egy ilyen show rengeteg pénzbe is kerül: a DailyMail összegzése szerint 15 830 angol fontot, vagyis körülbelül 7 millió forintot fizetnek ki a VS angyalok a testbarnításért, a sminkért és egyéb kiadásokért, amelyek közül csak a dietetikus és a személyi edző 4,6 millió forintba kerül együtt.

Mi kell ahhoz, hogy valaki VS angyal lehessen?

A helyes pofi és a tökéletes alak nem elég: az évről évre egyre nagyobbat szóló divatshow vezetői elárulták, mivel és hogyan kell meggyőzniük őket a show kifutójára jelentkező modelleknek - kattints ide! Az angyalok diétáiról és edzésterveiről pedig bővebben ITT olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.