Hilaria Baldwint a hatalmas hó sem tartja vissza a jógázástól

Forrás:Instagram/Hilariabaldwin -
Hilaria Baldwin Alec Baldwin jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárfeleség évek óta bebizonyítja, hogy a legextrémebb helyeken is képes ászanákat gyakorolni: ezúttal a hatalmas hóban tette mindezt. 

Míg Diane Kruger egyszerű hótaposóbanörült a havazásnak, addig Hilaria Baldwin ismét a jóga iránti szeretetét mutatta be - méghozzá óriási hóban. A sztárfeleség egy barátnőjével gyakorolta egyik kedvenc pózát, amit persze meg is mutatott képmegosztó oldalán.

Forrás:Instagram/Hilariabaldwin

De mi már semmin sem csodálkozunk, ha róla van szó: a sztárfeleség 3 héttel a szülés után fejenállt, de volt, hogy kislányát is bevonta kedvenc hobbijába.

Pippa Middleton alakja síruhában is szuperhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160124-pippa-middleton-svajcban-siel.htmlKatalin hercegnő húga irigylésre méltó életet él: most épp Svájcban hódol egyik kedvenc szenvedélyének, a síelésnek. Ez Zsír!--Kipróbáltuk: Pink Ribbonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160112-kiprobaltuk-pink-ribbon-sport-mellrak-utan-hamori-barbi-a-move-it-blondi-bloggere.htmlSosincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – ezúttal a Pink Ribbon kerül terítékre. Ez Zsír!ThinkstockLevesre fel! Forró finomságok hétvégére http://www.life.hu/ez-zsir/20160114-leveseves-telen-miert-jo-szuper-levesreceptek.htmlHa egészségesen étkezel, és szeretnéd erősíteni az immunrendszeredet, azt nem csak salátákkal érheted el. A hideg téli napokon érdemes minél több egészséges levest fogyasztanod - el is áruljuk, miért! Ez Zsír!--Álompopsi szupermodellmódra - Itthon is hódít a BootyBarre!http://www.life.hu/ez-zsir/20160112-bootybarre-az-uj-edzesmodszer-a-balett-a-pilates-es-a-joga-kevereke-lorant-szemzo-fruzsina.htmlOlyan edzésmódszert keresel, ami ötvözi a balett nőies, kifinomult mozgását, a jóga nyújtó, erősítő elemeit és a pilates alakformáló erejét? A BootyBarre mostanában hódította meg Amerikát, ezzel a módszerrel készülnek többek között az álomtestű Victoria's Secret-modellek is a legnagyobb bemutatókra, fotózásokra. Lóránt-Szemző Fruzsina Miamiban talált rá erre az edzésre, itthon pedig ő az első képzett instruktor. Nagy tervei vannak - a csinos anyuka többek között ezekről is mesélt a Life.hu-nak. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoSportolj úgy, hogy tényleg legyen eredménye: Keresd meg a neked való mozgást!http://www.life.hu/ez-zsir/20160120-mozgas-edzes-es-alakformalas-mi-szerint-erdemes-valasztani.htmlAz új év elején sokan megfogadják, hogy végre elkezdenek mozogni, mostanra azonban már többnyire alábbhagyott a lendület. Pedig ilyenkor érdemes szokássá tenni a heti többszöri edzést, tavasszal és nyáron ugyanis lényegesen több kifogást találni arra, miért is nincs kedvünk edzeni. De milyen mozgást válassz, ha fogyni akarsz, és milyet, ha csak a fittség a cél? Ennek jártunk utána! Ez Zsír!--Koloszár Enikő fitneszvilágbajnok a saját testsúlyos edzésre esküszikhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160119-koloszar-eniko-fitneszmodell-edzesrol-eletmodrol-dietarol-meselt.htmlA 23 éves fiatal lány nagyon tudatosan edz, és figyel az életmódjára, és tisztában van azzal is, milyen hatékonyak a saját testsúlyos edzések. Többek között elért sikerekről is faggattuk Koloszár Enikőt, aki elárulta azt is, szerinte mi a nőies alak titka. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.