Gwyneth Paltrow és Chris Martin lebuktak!

Forrás: Northfoto -
lesifotós paparazzi Chris Martin válás Gwyneth Paltrow szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég jelentették be, hogy válnak, a minap azonban együtt vacsoráztak egy étteremben.

Vajon ez egy se veled, se nélküled kapcsolat kezdete, vagy csak a volt házaspár békés baráti vacsija? Egyelőre csak a vacsora a biztos, amelyet egy olasz étteremben költött el Gwyneth Paltrow és Chris Martin nem sokkal a szakításuk bejelentése után. A fotó akkor készült róluk, amikor távoztak az étteremből. Naná, hogy a hátsó kijáraton kereszül. Vajon megszokásból, vagy csak nem akartak lebukni? A kérdés egyelőre nagyon sok, a válaszokat még várjuk. Azért egy kicsit drukkolunk is nekik, hogy újra összejöjjenek.

Forrás: Northfoto

A pár 2003-ban házasodott össze, két közös gyermekük született, de kicsivel több mint tíz év házasság után úgy döntöttek: külön folytatják. A rossznyelvek szerint Chris Martin állítólag Kate Hudsonnal csalta meg a színésznőt, aki viszont Elle Macpherson férjével szűrte össze a levet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.