Mariah Carey exe, James Packer pszichiátrai kezelésre szorul

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Dimitrios Kambouris -
pszichiátriai kezelés Mariah Carey James Packer pszichiátria milliárdos
Vőlegénye is volt Mariah Carey-nek James Packer, aki most pszichiátriai kezelésre szorul. Az intézményben csillagásztai összegekbe kerül a gyógyulás: átszámítva majdnem 9 millió forintba.

A Radaronline cikkezett arról, hogy Mariah Carey milliárdos és kaszinómágnás exvőlegénye, James Packer pszichiátriai kezelésre szorul, így jelenleg mellőzi a munkád, és bevonult a bostoni McLean kórház The Pavilion nevű részlegébe, ahol egy 35 ezer dolláros, azaz majdnem 9 millió forintos pszichiátriai kezelésnek vetette alá magát.

Mariah Carey és James Packer Forrás: AFP/2015 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Mindeközben Mariah-t ikreivel és gyermekei apjával, Nick Cannonnal fotózták le egy eseményen.

Lesch-Nyhan-szindróma - 11 évesen harcol egy ritka betegséggel ez a kisfiúhttp://www.life.hu/drlife/20180324-11-evesen-harcol-egy-ritka-betegseggel-ez-a-kisfiu.htmlA 11 éves Davey Wicklund naponta indul csatába a szörnyű betegsége ellen. A Washington államban élő kisfiú egy igen ritka örökletes betegségben szenved, amely befolyásolja az izmainak működését. Dr. Life--Apáti Bence előadás közben sérült meg: meghúzta a belső combizmáthttp://www.life.hu/drlife/20180327-apati-bence-eloadas-kozben-serult-meg-meghuzta-a-belso-combizmat.htmlApáti Bence munka közben sérült meg eléggé csúnyán: a táncművész meghúzta a belső combizmát! Dr. LifeFotó: Adrián Zoltán - OrigoDobó Kata nagyon beteghttp://www.life.hu/drlife/20180327-dobo-kata-nagyon-beteg.htmlA színésznő az Instagramra tölött fel egy fotót, amit aggasztóan néz ki.Dr. Life--Életmentő műtéten esett át Szíj Melindahttp://www.life.hu/drlife/20180327-eletmento-muteten-esett-at-szij-melinda.htmlMárcius elején derült ki, hogy Szíj Melindának kórházba kell vonulnia, ezért lemondta összes fellépését. Azóta most hallunk róla először. Dr. LifeOrigoNapi egy cigaretta elszívása károsabb, mint gondoltukhttp://www.life.hu/drlife/20180326-napi-egy-cigaretta-elszivasa-karosabb-mint-gondoltuk.htmlKutatók megállapították, hogy már napi egy cigaretta elszívása is nagyon ártalmas az egészségre. Dr. LifeThinkstockCaitlyn Jennernél, Kylie Jenner apjánál rákot bőrrákot diagnosztizáltakhttp://www.life.hu/drlife/20180326-caitlyn-jennernel-kylie-jenner-apjanal-rakot-borrakot-diagnosztizaltak.htmlBőrrákkal diagnosztizálták Kyle Jenner apját, a transznemű Caitlyn Jennert. Orrát műteni is kellett, erről fotót osztott meg közösségi oldalán. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.