Nem kér az újabb beavatkozásból a lány, aki nem tud pislogni

Forrás: Lucy Chidgey -
betegség pislogás műtét orvos kórház Down-szindróma
A 13 éves Holly Chidgey különös betegséggel született. Nincsenek izmok a szemhéjában, ezért nem tud pislogni, homlokát kell használnia hozzá. Sokan kínainak vagy Down-szindrómásnak vélik. Két műtéte volt már, de a harmadikat nem akarja, nem izgatja, ha bámulják az emberek.

Sokan megbámulják, ő azonban motiválni szeretné az embereket arra, hogy betegséggel is lehet teljes életet élni. A 13 éves Holly Chidgey különös betegséggel született. Nincsenek izmok a szemhéjában, ezért a pislogáshoz a homlokát kell használnia - írja a Metro.

Holy Chidgey, a lány, aki nem tud pislogni Forrás: Lucy Chidgey

Többen bánották már különös kinézete miatt, sokan pedig kínainak vagy Down-szindrómásnak vélték, pedig a ritka BPES nevű betegséggel küzd. Eddig két műtéte volt, melynek során a lábából vettek ki izmokat, hogy beültessék a szemhéjába, de nem jártak teljes sikerrel. Most egy harmadik bevatkozásra kerülne sor, Holly azonban nem akarja. Úgy gondolja, így is teljes életet tud élni, igyekszik olyan lenni mint egy átlagos kamasz, zenét tanul és táncos videókat tölt fel a netre.

Lesch-Nyhan-szindróma - 11 évesen harcol egy ritka betegséggel ez a kisfiúhttp://www.life.hu/drlife/20180324-11-evesen-harcol-egy-ritka-betegseggel-ez-a-kisfiu.htmlA 11 éves Davey Wicklund naponta indul csatába a szörnyű betegsége ellen. A Washington államban élő kisfiú egy igen ritka örökletes betegségben szenved, amely befolyásolja az izmainak működését. Dr. Life--Mariah Carey exe, James Packer pszichiátrai kezelésre szorulhttp://www.life.hu/drlife/20180327-mariah-carey-exe-james-packer-pszichiatrai-kezelesre-szorul.htmlVőlegénye is volt Mariah Carey-nek James Packer, aki most pszichiátriai kezelésre szorul. Az intézményben csillagásztai összegekbe kerül a gyógyulás: átszámítva majdnem 9 millió forintba. Dr. Life--Apáti Bence előadás közben sérült meg: meghúzta a belső combizmáthttp://www.life.hu/drlife/20180327-apati-bence-eloadas-kozben-serult-meg-meghuzta-a-belso-combizmat.htmlApáti Bence munka közben sérült meg eléggé csúnyán: a táncművész meghúzta a belső combizmát! Dr. LifeFotó: Adrián Zoltán - OrigoDobó Kata nagyon beteghttp://www.life.hu/drlife/20180327-dobo-kata-nagyon-beteg.htmlA színésznő az Instagramra tölött fel egy fotót, amit aggasztóan néz ki.Dr. Life--Életmentő műtéten esett át Szíj Melindahttp://www.life.hu/drlife/20180327-eletmento-muteten-esett-at-szij-melinda.htmlMárcius elején derült ki, hogy Szíj Melindának kórházba kell vonulnia, ezért lemondta összes fellépését. Azóta most hallunk róla először. Dr. LifeOrigoNapi egy cigaretta elszívása károsabb, mint gondoltukhttp://www.life.hu/drlife/20180326-napi-egy-cigaretta-elszivasa-karosabb-mint-gondoltuk.htmlKutatók megállapították, hogy már napi egy cigaretta elszívása is nagyon ártalmas az egészségre. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.