Újabb hírek érkeztek a koronavíruson átesett II. Erzsébet királynő állapotáról

Forrás: Getty Images/Wpa Pool -
betegség II. Erzsébet brit királynő covid munka koronavírus II. Erzsébet gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, II. Erzsébet királynő is elkapta a koronavírust. Nos, úgy tűnik, a királynőt kemény fából faragták, ugyanis kilenc nappal azután, hogy pozitív tesztet produkált, munkába állt.

Kicsivel több mint egy héttel ezelőtt érkezett a sajnálatos hír, miszerint koronavírusos lett II. Erzsébet brit királynő. Az uralkodó február elején ünnepelte megkoronázásnak hetvenedik évfordulóját, az egészségi állapota miatt pedig folyamatosan aggódnak a britek és a királynő családtagjai.

Erzsébetnek szerencsére enyhe, náthaszerű tünetei voltak, mostanra pedig olyan jól érzi magát, hogy több virtuális megbeszélést is tartott - írja a People magazin.

70 éve a trónon II. Erzsébet: Nincs jogosítványa, rühelli a szakállat és a cipőjét is más töri be királynő Forrás: Getty Images/Wpa Pool

Egy bennfentes korábban arról beszélt, hogy a királynő "minden felhajtás nélkül" kezeli a betegségét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.