Betegsége miatt nem tudott lefogyni: ma rá sem ismerni a magyar színészre

diagnózis Spáh Dávid színész inzulinrezisztencia Família Kft.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kilencvenes évek végén hatalmas sikerrel futott a Família Kft., melyből alig tíz év alatt közel négyszáz epizódot forgattak. Az egész ország ismerte a Szép családot, a bolondos rokonokat, köztük a gyerekeket alakító, akkor alig tízesztendős Spáh-ikreket.

Spáh Dávid a sorozatot követően eltűnt a képernyőről, és egy-két kisebb megjelenést leszámítva, alig láthatták őt a tévénézők. Nem távolodott el a sorozatipartól, csak már nem a kamerák előtt, hanem a rendezői székben foglalt helyet. Az élete azonban gyökeresen megváltozott, miután megtudta, hogy egy betegség miatt nem sikerült sohasem a fogyókúra.

Spáh Dávid Forrás: Youtube

– idézi a Bors Dávidot, aki a Palikék Világa by Manna műsorában vallott nehézségeiről.

Spáh az életmódváltás óta több mint 30 kilótól szabadult meg és annyira megváltozott, hogy szinte rá sem ismerni.

Nem ő az egyetlen, aki inzulinrezisztenciával küzd: Horváth Gréta és Nyári Dia is csak azután tudtak lefogyni, hogy diagnosztizálták a betegségüket, és kiderült, mi áll a sok sikertelen próbálkozás hátterében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.