Valami forróra vágysz ebben a hideg időben? Akkor ez a 30 perces ázsiai leves pont neked való


A magyar konyhában a leves általában húslevest vagy gulyáslevest jelent. Ám az ázsiai konyha tele van különféle levesekkel: japán miso leves, vietnámi pho leves, kínai csípős savanyú leves vagy japán ramen leves – ezek mind izgalmas és különböző ízvilágban pompáznak. Ez az ázsiai leves recept, amit most elhoztunk nektek azért is különleges, mert az egyik legfontosabb hozzávalója a gyoza dumpling, melyet a levesbe kell beletenned.

A híres vegán blogger és Instagram-séf, Dr. Vegan elhozta nekünk a gyors levesek királynőjét. Ez nem más, mint egy 30 perc alatt elkészíthető ázsiai dumplingos leves, ami képes felmelegíteni a hideg őszi délutánod. Próbáld ki ezt a tuti receptet!
Kalória: 282 kcal
Előkészítési idő: 10 perc
Főzési idő: 20 perc
Összesen: 30 perc
1. Készítsd el a levesalapot!
2. Készítsd elő a levesbe valókat!
3. Összeöntés és tálalás:
1. Használj ázsiai tésztát! Ma már bárhol lehet kapni üvegtésztát vagy rizstésztát, különleges ázsiai helyeken akár udon vagy soba tésztát is be lehet szerezni.
2. Ha nem szereted a csípős dolgokat, akkor nyugodtan tekerd lejjebb a chili-mércét! Sőt, ha még az ízesítés kedvéért sem használnád, akkor nyugodtan cseréld ki a chilit egy enyhébb curry pasztára!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.