daganatos betegségek színész bőrrák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
George Hamiltonnak, a Keresztapa III. sztárjának - aki a napokban ünnepelte 72. születésnapját - egy rákos daganatot kellett eltávolítani az arcáról.

Hamilton - aki 2009-ben feltűnt a "Celeb vagyok, ments ki innen" című brit TV műsorban is - éveken át megszállottan napozott, emiatt majdnem olyan híres barnaságáról, mint filmes karrierjéről - még egy szoláriumszalon-hálózatot is elindított Amerika-szerte. A színész barátnője - aki teljesen véletlenül épp bőrgyógyász - éveken át könyörgött párjának, hogy ne feküdjön ki a napra, amit a makacs színész nem igazán vett figyelembe.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



Egyes hírek szerint a Dynasty sztárját a múlt hónapban bőrdaganattal kezelték a New York-i kórházban. Hamilton azonban a Daily Expressnek cáfolta a hírt: "Nem voltam rákos. Ez egy bőrprobléma volt csak, amit a túlzásba vitt napozás okozott. Kezelték, és már rendbejött."

Hogy valóban daganat volt-e vagy egyéb bőrprobléma, amit csak műtéttel lehetett eltávolítani, az végül is nem derült ki. Mindenesetre úgy tűnik, a színész már teljesen jól van.

Új arcot kapott a nő, akinek csimpánz marcangolta szét az arcát - Sokkoló fotóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110812-uj-arcot-kapott-a-no-akinek-csimpanz-marcangolta-szet-az.htmlA legfurcsább függőség: az özvegyasszony, aki néhai férje hamvait eszi (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110810-a-legfurcsabb-fuggoseg-az-ozvegyasszony-aki-nehai-ferje-hamvait-eszi.htmlAgyvérzést kapott a Harry Potter-film egyik színésznője!http://www.life.hu/gyogyulj/20110810-a-halalbol-jott-vissza-a-harry-potter-szinesznoje-lucy-husseybergonzi.html6 pszichés ok, ami gerincsérvhez vezethttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110809-6-psziches-ok-ami-gerincservhez-vezet.htmlTestébe zárva él az agyérgörcs miatt lebénult édesanyahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110721-testebe-zarva-el-az-agyergorcs-miatt-lebenult-edesanya.htmlSzolárium okozta a halálát - 39 évesen halt meg a háromgyermekes édesanyahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110627-szolarium-okozta-a-halalat-39-evesen-halt-meg-a.htmlBevallotta: a szex miatt ilyen karcsú a csinos színésznő!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110729-a-gyakori-szex-miatt-ilyen-karcsu-kim-cattrall.htmlNem fér el a szájában! Hatalmas nyelve nőtt egy 8 éves kisfiúnak - Megrázó képekhttp://www.life.hu/gyogyulj/20110804-errendszeri-daganat-miatt-lett-hatalmas-a-kisfiu-nyelve.htmlÉjszakánként leveszi a fülét, úgy alszik - Bőrrákos lett a napimádó nőhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110729-borrak-miatt-veszitette-el-fulet-a-napimado.htmlVilágrekord! 34 ujjal született egy indiai kisfiúhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110727-vilagrekord-34-ujjal-szuletett-egy-indiai-kisfiu.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.