Szombaton a villa rapperével méri össze erejét a plasztikcica, akinek döntése mindenkit meglepett, még ha az utóbbi napokban már emlegette is Rácz úr nevét.

Szandika-Béci-párbaj lesz

A bejátszásokból kiderült, hogy a múltkori kiválasztáskor Szandika fogcsikorgatva érte el, hogy társai csatába küldjék őt. Végül kérése teljesült, ám szinte mindenkit megvezetett a szőke kebelcsoda. A zöld kendő megzavarta az elméjét, és kinn szeretne maradni, így a sokszor elhangzott nevet, az az "Évát" felváltotta a Béci név, aki jó szándékból Dikára tette a jelet a kiválasztáskor, hogy majd kihívja a törtető lányt és jól kinn is hagyja őt. Ehhez képest a zöld kendő nem Évának, hanem neki lett ajándékozva. Vigyázat, a fagyi csúnyán visszanyalhat.Forrás: RTLKLUB


Piaci kofák lettek a villalakók

Hétfőtől elindult a cserekereskedelem hete. Mindenki mást birtokol, és a héten úgy juthatnak különböző termékekhez, illetve egyéb luxusdolgokhoz, ha egymás között biznisz formájában csereberélnek. Most viszont a lakók piaci kofák lettek, ami jelen esetben annyit takar, hogy az udvarra kipakolták kincsüket, és üzletelniük kellett.
Kiderült, hogy Alekosz fukar, Laci, a villa nagy mackója pedig csupa szív. A többiek viszont nagyon keményen tolták a piaci létet, így bénának és bolondnak tartották az ügyvéd urat, amikor Évinek adott 12 szál cigit szinte a semmiért.

Alekosz sajnálta a pezsgőt a lányoktól

Nőnap alkalmából a fiúk kedveskedni szerettek volna a lányoknak, ám a görög nőcsábászra nem számíthattak. Nem vette ki a részét a főzésből sem, sőt a pezsgőjét sem engedte ki a karmai közül. A többiek nem lepődtek meg Alekosz viselkedésén, bár nem értik, hogy aki ennyire imádja a női nemet, hogy nem tiszteli meg őket egy ilyen "szent" napon. Végül nagy erőfeszítések árán az evőeszközöket használatra bocsájtotta a villabeli hölgyek számára.

 

A fiúk sztriptíze

A lányok ásítozva várták a fiúk vetkőző produkcióját, de végül a szájuk is tátva maradt. Azt már nem tudni, hogy Béci duzzadt gatyájától vagy Alekosz fehér fecskéjétől, esetleg Laci jackós mozdulataitól,vagy Jerzy profi chippendale show-jától lett nedves a bugyijuk: vagy épp a szemük a nevetéstől. Mindenesetre óriásit alakítottak a villa hímjei.

 

Gigi beszólt Szandinak

A szilikoncsoda mindenkitől megkérdezte, hogy ki legyen a párbajellenfele. Béci és Jerzy továbbra is Évát javasolta, a törtető lány pedig Bécit. Alekosz nem habozott és kioktatta a plasztikcicát, közölte vele, hogy Rácz urat kell kivinnie. Feltüzelte a házat ezzel a kijelentésével az okostojás. Végül a teraszon a döntésképtelen lánynak Gigit is javasolták ellenfeléül.

 

Alekosz birtokolja az ágyakat

A nézők arról szavazhattok, hogy melyik villalakó rendelkezhet az ágyak felett. A sors fura fintora, hogy Alekino lett a győztes. Tőle kell kereskedelem útján hozzájutni a kényelmes fekvőhelyért. A görög hódoló se szó, se beszéd kijelentette, hogy mindegyik lánynak az ágyában kell aludni. Az ötlet csak az okostojásnak tetszett, a csajoknak nem igazán. Ani így kinn aludt a kanapén, a többiek pedig a földön. Egyedül Szandikával tudott úgy csereberélni, hogy mind a ketten jól járjanak.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!VV Anikó miatt szakított L.L. Juniorral a barátnőjehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110309-vv-aniko-miatt-szakitott-junior.html Wolf Kati képviseli hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválonhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110309-wolf-kati-a-magyar-indulo-az-eurovizios-dalfesztivalon.html Összepisilte magát a gyönyörtől VV Olivér egyik rajongója!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110309-bepisilt-a-gyonyortol-vv-oliver-egyik-rajongoja.html Palik László és családja újra itthon!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110309-palik-laszlo-hazajott.html VV4: Jerzy és Gigi a kamerák előtt szexeltek!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110308-valo-vilag-4-jerzy-es-gigi-a-kamerak-elott-szexeltek.html Ki kényezteti a gyíkot? - A facér pasi naplójábólhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110308-ki-kenyezteti-a-gyikot-a-facer-pasi-naplojabol.html Steiner Kristóf: Hazám a világ, testvérem minden emberhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110307-steiner-kristof-hazam-a-vilag-testverem-minden-ember.html Oroszlán Szonja: "Gyenge nőnek lenni jó dolog" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110306-oroszlan-szonja-gyenge-nonek-lenni-jo-dolog-szily-nora.html Nappal anya, éjjel partiarc? - Terézanyu írásahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110303-racz-zsuzsa-lehetek-partyarc-a-gyerek-mellett-terezanyu-velemenye.html