VV4: Szandika taktikát váltott, és Bécit viszi ki párbajozni!

VV Éva VV Alekosz VV Anikó kihívás csalódás VV Gigi VV Jerzy Való Világ 4 VV Szandika zöld kendő taktika sztriptíz nőnap VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton a villa rapperével méri össze erejét a plasztikcica, akinek döntése mindenkit meglepett, még ha az utóbbi napokban már emlegette is Rácz úr nevét.

Szandika-Béci-párbaj lesz

A bejátszásokból kiderült, hogy a múltkori kiválasztáskor Szandika fogcsikorgatva érte el, hogy társai csatába küldjék őt. Végül kérése teljesült, ám szinte mindenkit megvezetett a szőke kebelcsoda. A zöld kendő megzavarta az elméjét, és kinn szeretne maradni, így a sokszor elhangzott nevet, az az "Évát" felváltotta a Béci név, aki jó szándékból Dikára tette a jelet a kiválasztáskor, hogy majd kihívja a törtető lányt és jól kinn is hagyja őt. Ehhez képest a zöld kendő nem Évának, hanem neki lett ajándékozva. Vigyázat, a fagyi csúnyán visszanyalhat.

Hétfőtől elindult a cserekereskedelem hete. Mindenki mást birtokol, és a héten úgy juthatnak különböző termékekhez, illetve egyéb luxusdolgokhoz, ha egymás között biznisz formájában csereberélnek. Most viszont a lakók piaci kofák lettek, ami jelen esetben annyit takar, hogy az udvarra kipakolták kincsüket, és üzletelniük kellett.




Kiderült, hogy Alekosz fukar, Laci, a villa nagy mackója pedig csupa szív. A többiek viszont nagyon keményen tolták a piaci létet, így bénának és bolondnak tartották az ügyvéd urat, amikor Évinek adott 12 szál cigit szinte a semmiért.

Alekosz sajnálta a pezsgőt a lányoktól

Nőnap alkalmából a fiúk kedveskedni szerettek volna a lányoknak, ám a görög nőcsábászra nem számíthattak. Nem vette ki a részét a főzésből sem, sőt a pezsgőjét sem engedte ki a karmai közül. A többiek nem lepődtek meg Alekosz viselkedésén, bár nem értik, hogy aki ennyire imádja a női nemet, hogy nem tiszteli meg őket egy ilyen "szent" napon. Végül nagy erőfeszítések árán az evőeszközöket használatra bocsájtotta a villabeli hölgyek számára.

A fiúk sztriptíze

A lányok ásítozva várták a fiúk vetkőző produkcióját, de végül a szájuk is tátva maradt. Azt már nem tudni, hogy Béci duzzadt gatyájától vagy Alekosz fehér fecskéjétől, esetleg Laci jackós mozdulataitól,vagy Jerzy profi chippendale show-jától lett nedves a bugyijuk: vagy épp a szemük a nevetéstől. Mindenesetre óriásit alakítottak a villa hímjei.

Gigi beszólt Szandinak

A szilikoncsoda mindenkitől megkérdezte, hogy ki legyen a párbajellenfele. Béci és Jerzy továbbra is Évát javasolta, a törtető lány pedig Bécit. Alekosz nem habozott és kioktatta a plasztikcicát, közölte vele, hogy Rácz urat kell kivinnie. Feltüzelte a házat ezzel a kijelentésével az okostojás. Végül a teraszon a döntésképtelen lánynak Gigit is javasolták ellenfeléül.

Alekosz birtokolja az ágyakat

A nézők arról szavazhattok, hogy melyik villalakó rendelkezhet az ágyak felett. A sors fura fintora, hogy Alekino lett a győztes. Tőle kell kereskedelem útján hozzájutni a kényelmes fekvőhelyért. A görög hódoló se szó, se beszéd kijelentette, hogy mindegyik lánynak az ágyában kell aludni. Az ötlet csak az okostojásnak tetszett, a csajoknak nem igazán. Ani így kinn aludt a kanapén, a többiek pedig a földön. Egyedül Szandikával tudott úgy csereberélni, hogy mind a ketten jól járjanak.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.