A 43 éves díva bombasztikus formában van. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a tény, hogy legújabb filmjében melltartóban és bugyiban állt a kamerák elé. A férfiak elégedettek lehetnek, Jen ugyanis lenyűgöző látványt nyújt a szexi fehérneműben.

Huszonéveseket megszégyenítő formában van a latin popdíva. Jennifer Lopez legújabb, Parker című filmje kedvéért vált meg felsőruházatától. A Lopez által megformált karakter célja, hogy elcsábítsa a menekülőben lévő főhőst, aki igyekszik személyiséget cserélni, hogy megóvja az életét. A szexi Jen azonban kissé feltartóztatja őt ebben, de nem szabad bedőlni a látványnak: annak ellenére, hogy valóban ellenállhatatlan a hölgy, lehet, hogy nagy veszélyt jelent a főhősre.

Northfoto

 

60 évesen újból apa lesz az ismert magyar énekes?http://www.life.hu/legykepben/20121004-delhusa-gjon-enekes-az-i-love-gjoni-szereploje-60-evesen.html Ezért szerepelt rosszul az X-Faktorban Zámbó Krisztiánhttp://www.life.hu/legykepben/20121003-zambo-krisztian-az-x-faktor-sztarja-es-jimmy-fia-betegsege.html Durván beszólt Katalin hercegnőnek a népszerű énekeshttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121003-katalin-hercegno-kate-middleton-a-brit-hercegno-morrissey-rails-enekes.html A magyar énekesnő meglepő bejelentése: "Be kell fognom a számat!"http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121003-kovacs-kati-magyar-enekesno-szokimondo-haragosokat-szerez-vele.html Gyógyszerfüggő lett az RTL Klub egykori sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121003-molnar-aniko-a-valo-vilag-valosagshow-szereploje-panikbeteg-majd-gyogyszerfuggo.html