Sosem látott felvételeket osztott meg családjukról Beyoncé és férje, Jay-Z közös koncertturnéjuk utolsó estjén. Az egyik képen felvillan a várandós, félmeztelen énekesnő is.

Végéhez ért Beyoncé és Jay-Z koncertturnéja, az On The Run, amelynek utolsó estéjén még egyszer odavágtak a róluk szóló pletykáknak: például hogy romokban hever a házasságuk, illetve hogy valójában nem is Beyoncé adott életet a sztárpár közös gyermekének, Blue Ivynek.

Forrás: Youtube/Beyoncé

Mindez azonban csak fölösleges szájjártatás: a koncert végén levetített, régi felvételekből összevágott hatperces videóban jól látszik, ahogy a félmeztelen Beyoncé terhespocakját ölelgeti Jay-Z, mi több, a szülés pillanatairól is készült néhány sosem látott képsor.

Azok a bizonyos pletykák a sztárpár háza körül
Több ok is volt, amiért a rajongók gyanakodni kezdtek: valami nem stimmel Beyoncé és Jay-Z között. Kezdve Beyoncé húga,Solange Knowles ominózus rugdosásától egészen addig a bizonyos átköltött szerelmes balladáig, amelyben - mintha - egy harmadik félről énekelt volna Beyoncé. A dologról IDE kattinva olvashatsz bővebben.

És ez még nem minden: eljegyzés, esküvő, családi nyaralások és Blue Ivy első önálló lépései – csak néhány azok közül az intim pillanatok közül, amelyeket a sztárpár még sosem osztott meg rajongóival. A teljes felvételt alább nézheted meg: