Terhespocakkal pózolt a meztelen Beyoncé

Forrás: AFP/Michael Buckner -
képsor Jay-Z esküvő terhesség terhespocak meztelen szülés Beyoncé Blue Ivy Carter nyaralás koncertturné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosem látott felvételeket osztott meg családjukról Beyoncé és férje, Jay-Z közös koncertturnéjuk utolsó estjén. Az egyik képen felvillan a várandós, félmeztelen énekesnő is.

Végéhez ért Beyoncé és Jay-Z koncertturnéja, az On The Run, amelynek utolsó estéjén még egyszer odavágtak a róluk szóló pletykáknak: például hogy romokban hever a házasságuk, illetve hogy valójában nem is Beyoncé adott életet a sztárpár közös gyermekének, Blue Ivynek.

Forrás: Youtube/Beyoncé

Mindez azonban csak fölösleges szájjártatás: a koncert végén levetített, régi felvételekből összevágott hatperces videóban jól látszik, ahogy a félmeztelen Beyoncé terhespocakját ölelgeti Jay-Z, mi több, a szülés pillanatairól is készült néhány sosem látott képsor.

Azok a bizonyos pletykák a sztárpár háza körül

Több ok is volt, amiért a rajongók gyanakodni kezdtek: valami nem stimmel Beyoncé és Jay-Z között. Kezdve Beyoncé húga,Solange Knowles ominózus rugdosásától egészen addig a bizonyos átköltött szerelmes balladáig, amelyben - mintha - egy harmadik félről énekelt volna Beyoncé. A dologról IDE kattinva olvashatsz bővebben.

És ez még nem minden: eljegyzés, esküvő, családi nyaralások és Blue Ivy első önálló lépései – csak néhány azok közül az intim pillanatok közül, amelyeket a sztárpár még sosem osztott meg rajongóival. A teljes felvételt alább nézheted meg:

Na, ne! Photoshoppolták Beyoncé lába közéthttp://www.life.hu/trend/20140918-beyonce-combjait-retusaltak-egy-altala-kozzetett-foton.htmlA szemfüles rajongóknak az a bizonyos felső lépcsőfok szúrta a szemét, amely gyanúsan ferdének tűnt a popdíva combjai között.Trend--Aki királynőnek született - így öltözik uralkodónőnek Beyoncéhttp://www.life.hu/trend/20140825-beyonce-popkiralyno-szep-es-elegans-ruhai.htmlBeyoné a vasárnap esti MTV Video Music Awardson négy elismerést, többek között az életműdíjat is besöpörte. Magánéleti zűrök ide vagy oda, az énekesnő kétségkívül a pop királynője, nem hiába becézik őt évek óta Queen B-ként. A név pedig kötelez, ezt Beyoncé többnyire a ruhaválasztásaival be is bizonyítja. Merthogy Jay Z neje imád királynőnek öltözni, ám ez nem mindig sikerül neki. TrendAFPBréking! Beyoncé mégsem várja második gyermekét?http://www.life.hu/csalad/20140916-beyonce-nem-terhes-masodik-gyermekevel-pezsgot-kortyolgatva-fotoztak-le.htmlAz állítólag második babájával várandós énekesnőt nemrég pezsgőspohárral a kezében kapták lencsevére.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.