Novák Angéla már biztosan nem lesz a dzsungel királynője

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
bátorságpróba Novák Angéla Szabó Zsófi Celeb vagyok, ments ki innen! VV Aurelio Erdei Zsolt Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha este kilenc, akkor Celeb vagyok, ments ki innen!  A szerda esti adást ismét egyedül vezette Sebestyén Balázs, ugyanis Vadon Janit még mindig nem engedték ki a kórházból. A műsor ezúttal más volt, mint az eddigiek, legalábbis abban mindenképpen, hogy kiderült, elsőként Novák Angéla hagyja el a celebtábort. 

Az érzelmekre próbált hatni a szerda esti celebkínzó. Főleg Gáspár Bea "volt elanyátlanodva" - zokogott, mondván, hiányzik a család, Virág szuszogása meg Evelin is. Sőt, még Győző is, aminek hallatán Balázs meg is jegyezte, tényleg nagy lehet a baj. Aztán az ikes igék nagy védelmezője, Szabó Zsófi hype-oltatta magát egy sort a kiválóan sikerült bátorságpróbája miatt. A többiek meg is ünnepelték megdönthetetlen 10 csillagos rekordját. Állva tapsoltak a celebek, volt dzsungelsüti, Madár Berzsenyit szavalt, meg kell a szívnek szakadni. Ezen a ponton egyébként azt is megtudtuk, utoljára van együtt a csapat, végre kiesik valaki. És hogy ki, azt meg is tudjuk: mindjárt.

Forrás: Celeb vagyok/Facebook

Aurelio lett a táborparancsnok, amire egyébként már nagyon készült. "Elég nagy szinteket lépek" - elemezte a helyzetét, majd újraosztotta a posztokat, és kölcsönkenyér visszajár alapon máris kinevezte Zsófit vécépucolónak. Aztán ő is ünnepeltette magát egy kicsit.

Forrás: Celeb vagyok/Facebook

Zsófi jóvoltából ezúttal nem éheztek a celebek. Volt pia-kaja, méghozzá tíz adag, mindenkinek saját. Közös, hosszú és unalmas zenélés következett, amit az sem dobott fel (a nézők számára legalábbis), hogy a dzsungellakók között több énekes is van.

Forrás: Celeb vagyok/Facebook

A műsorszerkesztők úgy döntöttek, enyhítik egy kicsit a celebek sóvárgását a szeretteik után. Vagyis egy táborlakóét. Ám hogy ki legyen a szerencsés, azt közösen kellett eldönteniük. A legtöbben az újdonsült apukára, Madárra voksoltak. Igaz, Krasznai Tünde először saját magára, de végül ő is Erdei Zsoltra, aki - nyilván - kamerák előtt beszélhetett párjával.

Forrás: RTL

Eljött az idő. Az egyik táborlakónak mennie kellett. A nézők Novák Angélát - akinek valljuk be, nem igazán voltak emlékezetes pillanatai az elmúlt 10 nap alatt - küldték haza.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A műsorformátum - ahogy a Celeb vagyok, ments ki innen! cím is mutatja - lényege egyébként az lenne, hogy a nézők mindig a számukra legkedvesebb játékost küldik haza. Más értelmezések szerint persze pont azt hagyják bent, hogy kedvencük elnyerhesse a dzsungel királya/királynője címet.

Még mindig kórházban van Vadon Jani http://www.life.hu/bulvar/20141015-vadon-jani-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musorvezetoje-meg-mindig-korhazban-van.htmlA Celeb vagyok, ments ki innen! társműsorvezetőjét, Vadon Janit tegnap vitték kórházba, és még ma sem engedték ki. Jól érzi magát, de orvosa ragaszkodik még több vizsgálathoz.TV + BulvárFotó: Tuba Zoltán - OrigoKimutatta a foga fehérjét Szabó Zsófihttp://www.life.hu/bulvar/20141013-szabo-zsofi-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musoraban-osszeveszett-gaspar-lacival-es-aurelioval.htmlA Celeb vagyok, ments ki innen! hétfői adásában ismét Szabó Zsófi nyerte az undoksági versenyt. Ezúttal Gáspár Laci és Aurelio volt az "áldozata". TV + Bulvár--Csúfosan elbukott a bátorságpróbán Gáspár Lacihttp://www.life.hu/bulvar/20141009-az-rtl-klub-celeb-vagyok-ments-ki-innen-batorsagprobajan-gaspar-laci-elbukott.htmlGáspár Laci az egyik legnehezebbnek beharangozott bátorságpróbára indult csütörtök este. Balázsék a föld alá küldték egy ládában az énekest, akinek az egyik nagy félelme, hogy élve eltemetik, ezért mindenképpen szerette volna megúszni a feladatot. De nem lehetett...TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.