Ha este kilenc, akkor Celeb vagyok, ments ki innen!  A szerda esti adást ismét egyedül vezette Sebestyén Balázs, ugyanis Vadon Janit még mindig nem engedték ki a kórházból. A műsor ezúttal más volt, mint az eddigiek, legalábbis abban mindenképpen, hogy kiderült, elsőként Novák Angéla hagyja el a celebtábort. 

Az érzelmekre próbált hatni a szerda esti celebkínzó. Főleg Gáspár Bea "volt elanyátlanodva" - zokogott, mondván, hiányzik a család, Virág szuszogása meg Evelin is. Sőt, még Győző is, aminek hallatán Balázs meg is jegyezte, tényleg nagy lehet a baj. Aztán az ikes igék nagy védelmezője, Szabó Zsófi hype-oltatta magát egy sort a kiválóan sikerült bátorságpróbája miatt. A többiek meg is ünnepelték megdönthetetlen 10 csillagos rekordját. Állva tapsoltak a celebek, volt dzsungelsüti, Madár Berzsenyit szavalt, meg kell a szívnek szakadni. Ezen a ponton egyébként azt is megtudtuk, utoljára van együtt a csapat, végre kiesik valaki. És hogy ki,  azt meg is tudjuk: mindjárt. 

Forrás: Celeb vagyok/Facebook

Aurelio lett a táborparancsnok, amire egyébként már nagyon készült. "Elég nagy szinteket lépek" - elemezte a helyzetét, majd újraosztotta a posztokat, és kölcsönkenyér visszajár alapon máris kinevezte Zsófit vécépucolónak. Aztán ő is ünnepeltette magát egy kicsit. 

Forrás: Celeb vagyok/Facebook

Zsófi jóvoltából ezúttal nem éheztek a celebek. Volt pia-kaja, méghozzá tíz adag, mindenkinek saját. Közös, hosszú és unalmas zenélés következett, amit az sem dobott fel (a nézők számára legalábbis), hogy a dzsungellakók között több énekes is van. 

Forrás: Celeb vagyok/Facebook

A műsorszerkesztők úgy döntöttek, enyhítik egy kicsit a celebek sóvárgását a szeretteik után. Vagyis egy táborlakóét. Ám hogy ki legyen a szerencsés, azt közösen kellett eldönteniük. A legtöbben az újdonsült apukára, Madárra voksoltak. Igaz, Krasznai Tünde először saját magára, de végül ő is Erdei Zsoltra, aki - nyilván - kamerák előtt beszélhetett párjával. 

Forrás: RTL

Eljött az idő. Az egyik táborlakónak mennie kellett. A nézők Novák Angélát - akinek valljuk be, nem igazán voltak emlékezetes pillanatai az elmúlt 10 nap alatt - küldték haza. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A műsorformátum - ahogy a Celeb vagyok, ments ki innen! cím is mutatja - lényege egyébként az lenne, hogy a nézők mindig a számukra legkedvesebb játékost küldik haza. Más értelmezések szerint persze pont azt hagyják bent, hogy kedvencük elnyerhesse a dzsungel királya/királynője címet.