Kiderült Király Viktor titka: színésznek tanult

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
színész Megasztár Játékkészítő Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor hamarosan egy nagyszabású produkció, a Játékkészítő egyik szereplője lesz, és ennek kapcsán elárult egy titkot: van színész diplomája.

Az énekes először beszélt róla, hogy annak idején színésziskolába járt, amit el is végzett. Viktor saját bevallása szerint nem túl jó színész, de annál jobb énekes. Hogy igazat mond-e, arról a Játékkészítő című zenés akciómesében hamarosan megbizonyosodhatunk.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Elárulok egy titkot. Nekem egyébként van színész diplomám, csak rossz színész vagyok. Tehát van ilyenfajta színpadi tapasztalatom, de soha nem játszottam profi színházi darabban. Ezért félek az egésztől, de várom is" - vallotta be Viktor, aki persze elsősorban mint énekes mutatja meg a sikervárományos előadásban a tehetségét. A darabban egyébként Koltai Róbert is szerepet kapott, rajta kívül Alföldi Róbert és Radics Gigi is színpadra lép sok sztárral közösen.

Kudarcba fulladt Király Viktor nyaralásahttp://www.life.hu/bulvar/20140728-kiraly-viktor-nyaralasa-kudarcba-fulladt-egy-vihar-miatt.htmlA népszerű énekes tervei nem alakultak valami fényesen. A gondosan megtervezett álomnyaralást az égiek nem nézték jó szemmel, és hamar vége lett a közös kiruccanásnak. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huGrammy-díjat kapott Király Viktorhttp://www.life.hu/bulvar/20140330-grammy-dijat-kapott-kiraly-viktor-szerelmetol-beatol.htmlNagy örömet szerzett Kedvese, Bea Király Viktornak a születésnapján. Az énekes pedig boldogságát a Facebookon osztotta meg rajongóival. TV + BulvárOrigoBántották Király Viktor testvéréthttp://www.life.hu/bulvar/20140321-kiraly-viktor-enekes-joshi-bharat-musoraban-arrol-vallott-hogy-bantjak-ikertestverte-bent.htmlAz énekes Joshi Bharat műsorában vallott arról, miért jó és miért nehéz időnként az ikertestvérek élete.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.