Ki legyen Tatár Csilla utódja a TV2 Mokkájában?

Forrás: Facebook/Tatár Csilla -
Hódi Pamela TV2 Mokka Nagy Adri Tatár Csilla Ördög Nóra utód Andor Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla és Vujity Tvrtko távozása után csupán három műsorvezetője van a TV2 Mokkájának. A Demcsák Zsuzsa, Pachmann Péter és Kárász Róbert hármas mellé egészen biztosan egy negyedik arc is csatlakozik. No, de ki lesz az? Eljátszottunk a gondolattal...

Nyáron igazolt át az RTL Klubtól a TV2-höz Ördög Nóra. Nagy televíziós rutinjával simán elvezetné a Mokkát, bár nem valószínű, hogy a kisgyerekek mellett éppen ilyen feladatra vágyik. Vajon a csatornánál felmerül az ő neve a feladatra?

Célszerű választás lenne az ősmokkás Liptai Claudia, aki a műsor legviccesebb és legszórakoztatóbb műsorvezetője volt, amíg 2011-ben el nem hagyta a Mokka csapatát. Mellette szólna, hogy remekül tud együttműködni Kárász Róberttel, összehangolt páros lehetnének. Ám a nagyszabású show-műsorok és a Jóban Rosszban forgatása mellett nem biztos, hogy visszaülne a reggeli műsor székébe.

Czippán Anett jelenleg a Fem3Café műsorát vezeti, így simán elképzelhető lenne, hogy a cégcsoport úgy dönt, hogy a nézettebb csatornán is kipróbálhatja magát. Újra. Korábban ő egyébként az Aktív csapatának tagja volt.

Nagy Adri Szabó Zsófi helyére érkezett a TV2 Jóban Rosszban sorozatába, méghozzá Betty Tanakis szerepére. Vajon ti eltudnátok képzelni a Mokkában is? Előfordulhat, hogy a csatorna egy nagyon fiatal arccal frissíti fel a reggeli műsort?

Andor Éva a TV2 Tények - Este műsorát vezeti évek óta. Vajon szívesen vállalná, hogy Kárász Róbert partnere legyen a Mokkában?

Hódi Pamelát Berki Krisztián révén ismerte meg az ország. A párost az Édes Élet nézői már jól ismerik, Berki Krisztián pedig máris kapott műsorvezetői feladatot. Sőt, Pamela is vezetett már műsort Váczi Gergő oldalán, nevezetesen a Fem3 FemCaféját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.