Több celeb is bevállalta, hogy a Story-gálán mutatja meg először a nyilvánosságnak új párját. 

Cinthya Dictator nem egyedül jelent meg sokkoló ruhájában a Story-gálán. Egy fiatal fiú kísérte, akit az új barátjaként mutatott be. Az Édes Élet balhés sztárpárja női felének végre sikerült kihevernie szakítását Varga Viktorral, aki éppen Thaiföldön vakációzik. 

Forrás: Life.hu Zsigmond László

Viktor két héttel a szakításuk után már egy másik lánnyal romantikázott az egyik budapesti wellnessközpontban. Cinthya viszont most először jelent meg nyilvánosan új választottjával, akit a barátjaként mutatott be a Story-gálán. A fiú nekünk is dicsérte Cinthya különleges ruháját, látszott rajta, hogy teljesen odavan a szokatlan ruhát viselő lányért. Egész este egymással voltak elfoglalva, a két fiatal csókolózva bújt egymáshoz, amíg hajnalban megérkezett Cinthyáért az édesanyja.

Forrás: Life.hu Zsigmond László

Nem Cinthya volt az egyetlen, aki megmutatta új szerelmét. Rippel Feri is büszkén csókolta barátnőjét, a 20 éves Nyitrai Dalmát.

Forrás:Life.hu Zsigmond László

Görög Zita sem érkezett egyedül, egy férfi kísérte el, akinek kilétét egyelőre a Trendmánia műsorvezetője még szeretné titokban tartani. Ő merész ruhájával így is magára vonta a bulizók figyelmét. Zita állítja, hogy  viselt mellbimbótapaszt a csipke alatt.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Sütő Enikő is várta új lovagját, ám sajnos mi nem láttuk megérkezni.

Forrás: Life.hu

A gála többi résztvevőjéről - párral vagy egyedül - az alábbi galériában nézegethetsz képeket.

/1502/Story20152873139