Szülővárosában temetik el Jules Bianchit

Forrás: AFP/Jung Yeon-Je -
temetés Forma-1 Jules Bianchi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy francia lap szerint már hétfőn örök nyugalomra helyezik Jules Bianchit. 

Ahogy arról a Life.hu szombat reggel beszámolt, elhunyt Jules Bianchi francia Forma-1-es pilóta. A fiatal tehetség július 17-én feladta a küzdelmet, belehalt sérüléseibe, amelyeket tavaly októberben szenvedett el súlyos balesete következtében.

Forrás: AFP/Jung Yeon-Je

Rengetegen fejezték ki részvétüket a családnak, sokan gyászolják a fiatal tehetséget. Csapatfőnöke is szívhezszóló üzenettel búcsúzott a 25 éves versenyzőtől.

A francia L’Equipe címû lap úgy tudja, már hétfőn eltemetik Bianchit szülővárosában, Nizzában. A Saint-Reparante katedrálisban délelőtt gyászmisét tartanak.

Több helyen támadott az Iszlám Államhttp://www.life.hu/news/20150719-az-iszlam-allam-tobb-helyen-lecsapott.htmlKét katonai ellenőrzőpontot támadtak meg iszlamista fegyveresek szombaton a Sínai-félszigeten, a merényletekben megöltek öt egyiptomi katonát, és hetet megsebesítettek.NewsAFPNégy halálos áldozata van a 66-os főúton történt karambolnakhttp://www.life.hu/news/20150719-negyen-meghaltak-egy-karambolban-a-66os-uton.htmlNégyen meghaltak, amikor két személyautó ütközött szombat este a 66-os főúton Sántos és Szentbalázs között; a baleset helyszínét teljes szélességében lezárták - adta hírül a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. NewsThinkstockÉrkezik a hidegfront - Vége lesz az óriási hőségnek?http://www.life.hu/news/20150719-hosegriado-van-ervenyben-vasarnap-is.htmlA legmagasabb fokú, piros figyelmeztetés van érvényben vasárnapra is az országban. Több helyen azonban zivatarok menthetik meg a napot.NewsThinkstockGondoltad volna, hogy a tengeri csigák ilyen bolyhosak? http://www.life.hu/news/20150716-japan-szoros-puha-tengeri-csigak.htmlA tengeri csigákról nem éppen a cuki szó jutott először eszünkbe. De csak addig, amíg meg nem néztük ezeket a kis szőrös példányokat!News--Túszdráma: Kiszabadították az alkalmazottakathttp://www.life.hu/news/20150713-a-rendorseg-szerint-nem-terrorista-akcio-volt-a-francia-tuszdrama.htmlTizennyolc túszt tartottak fogva Franciaországban fegyveres bűnözők. A rendőrség szerint eredetileg rablást terveztek, nem terrorakció volt. NewsAFPLegalább ötven kislánnyal kegyetlenkedtek egy lányiskolábanhttp://www.life.hu/news/20150709-lanyiskolaban-kegyetlenkedtek-legalabb-otven-kislannyal.htmlA személyzet tagjai és idősebb bentlakók is rendszeresen rontottak meg fiatal lányokat egy bentlakásos iskolában. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.