A héten döntenek a Budapest Környéki Törvényszéken arról, hogy előzetes letartóztatásban marad-e vesztegetés és lopás gyanúja miatt jelenleg is rács mögött ülő Galambos Lajos.

A bíróság döntése alapján október 24-ig kellene társaival előzetesben ülnie, de ez ellen a zenész, felesége és harmadik társuk is fellebbezett, így az ügy a Budapest Környéki Törvényszékhez került, ahol csütörtökön délután azt közölték, hogy várhatóan még a héten döntenek arról, hogy előzetesben kell-e maradniuk – írja az Origo.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Lagzi Lajcsi, aki beteg feleségével ellentétben a hírek szerint jól viseli az előzetest, hamarosan vallomást tesz a bíróságon. Korábban egyébként azt nyilatkozta, hogy ártatlannak vallja magát. Közben kiderült, hogy az ügyben szerepet játszó lakópark életveszélyes volt. A a gyanúsítottak köre bővül, a híresség akár hosszú évekre is rács mögé kerülhet.

"A gyerekek bent sikítva sírtak” - Így tartóztatták le Lagzi Lajcsit
A híres mulatóst szeptember 22-én vette őrizetbe a rendőrség. Lagzi Lajcsi otthonában, a boldogasszonypusztai kastélyban történt az intézkedés, aminek részleteiről egy szomszéd mesélt. Olvasd el a Life.hu cikkét!