7 éves kislány kapta ajándékba a világ legdrágább gyémántját

Forrás: Northfoto -
üzletember aukció hongkongi ajándék kislány drága gyűrű gyémánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bőkezű meglepetéssel kedveskedett gyermekének egy hongkongi üzletember.

Marilyn Monroe óta jól tudjuk, hogy minden lány legjobb barátnője a gyémánt. Valószínűleg tisztában volt ezzel az a hongkongi üzletember is, aki rögtön két gyémántgyűrűt is vett 7 éves kislányának ajándékba.

Forrás: Northfoto

A szerény meglepetés egyike a 12 karátos Blue Moon gyémánt, amelyért 48.4 millió dollárt (nagyjából 141 milliárd forintot) csengetett ki, a másik pedig egy 16 karátos, gyönyörű rózsaszínben pompázó kő, amely a vásárlást követően a Sweet Josephine nevet kapta, és 28.5 millió dollárt fizetett érte (nagyjából 82 milliárd forintot). Nem semmi!

A világ leghíresebb eljegyzési gyűrűi

Amilyen jó a viszony a nők és az ékszerek között, olyan nehezen jönnek ki egymással a pasik és a gyémántok: gyakran gigantikus összegeket emésztenek fel. A Life.hu itt járt utána, kik voltak azok a gavallérok, akik nem bántak egész vagyonokat áldozni szerelmük megpecsételésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.