Hazánkban is van jó pár híresség, aki megengedheti magának, hogy a tengerentúlon pihenje ki fáradalmait. A világsztárok ennél tovább mennek, és amikor megtetszik nekik egy sziget, egyből vesznek ott egy nyaralót – íme, az álmok luxuskivitelben!

Thaiföld, Bali, Amerika, Görögország csak pár lenyűgöző hely, ahol a sztárok önfeledten lógathatják a lábukat, és élvezhetik a trópusi időjárást vagy éppen a nagyvárosi pörgést.

Forrás: Facebook/Bódi Sylvi

Thaiföld, ahol a lazaság megengedett
Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea már többször járt Bangkokban, ahol ott élő barátaikat látogatták meg. Nem csoda, hogy odavannak a nyüzsgő nagyvárosért, ahol mindent megtalál az utazó, a buddhista templomoktól kezdve a bordélyházakig. Szintén Thaiföldbe szerelmes Kasza Tibi és kedvese, Andi, ők azonban Koh Phangant, az álomszigetet részesítik előnyben, ahol a luxushotelektől az egyszerű bungalókig mindenki megtalálhatja a számítását.

Forrás:Facebook/Kasza Tibi

Bódi Margó és férje, Guszti sem vetik meg a thaiföldi életérzést, és már többször ellátogattak a csodás országba, és állítják, egyévi kemény munka szükséges ahhoz, hogy egy ilyen utazást finanszírozzanak.  Varga Viktor pedig édesapjával vágott neki a nagy kalandnak, és az ázsiai ország minden zegzugát bejárták

Amerika az álmok országa
A magyar zenészek előszeretettel utaznak a tengerentúlra, hiszen a nyaralás mellett karrierjüket is építgethetik. Gigi már több hónapot töltött Los Angelesben, ahol világsztárok mellett tündökölt, és családjával a pihenésre is jutott ideje.

Gigi MalibunForrás: Facebook/Gigi

Király Viktor hangjával már meghódította az amerikai közönséget, hiszen a The Voice című műsorban ért el sikereket.  Az énekes már hazajár Amerikába, hiszen imádja az ottani életérzést, és gyermekkora nagy részét is ott töltötte, így akár munkáról, akár pihenésről van szó, ő Los Angelesre szavaz. A Life.hu nemrég készített interjút Takáts Nikolasszal, aki elárulta, már többször járt Amerikában, és kedveli, hogy a nyaralás mellett zenei karrierjét is építgetheti a kontinensen.

Bali, ahol szexi, bikinis celebekre bukkanhatunk
A gyönyörű Molnár Andi egy szexi szelfivel lepte meg rajongóit,  amikor az álomszigeten nyaralt. A táncosnő olyan jól érezte magát Indonéziában, hogy bevallotta, bármennyi időt el tudna tölteni az egzotikus országban. Bódi Sylvit még az sem kedvtelenítette el Balin, hogy gömbölyded fenekét baleset érte, hiszen az a csúnya szörfdeszka megsértette a popóját. A modell szinte egész évben utazgat, és az egyik kedvenc szigete Bali, ahová gyakran visszatér. 

Bódi Sylvi kerekded fenekét sértette fel a szörfdeszkaForrás: Facebook/Bódi Sylvi

Brad Pitt sem tudott ellenállni Görögországnak 
Amikor Brad Pitt és felesége, Angelina Jolie Szantorini szigetén jártak, annyira megtetszett nekik a sziget hangulata, hogy rögtön vásároltak maguknak egy villát Oiában.  A városból lehet megcsodálni a világ egyik legszebb naplementéjét, így nem csoda, hogy a szerelmesek oda fészkelték be magukat.

Forrás: Vanity Fair Italia

Horváth Éva is bevallotta, hogy Szantorini szerelmese, hiszen a jellegzetes, kék-fehér, zegzugos utcácskákban úgy érezheti magát az utazó, mintha meseországban járna. „Görögországot azért szeretem, mert egyrészt közel van, másrészt a mediterrán életérzést már a megérkezés után élvezheti az utazó. Szantorinit a világ legszebb szigetei között tartják számon, és ez nem véletlen"mesélte Éva a Life.hu-nak

Forrás: Facebook/Horváth Éva

 

.