Őszinte vallomás: 18 évesen abortusza volt Luxus Viviennek

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Köllő Babett Vasvári Vivien abortusz Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek luxuskivitelben az elmúlt évek egyik legmegosztóbb műsora. A luxusfeleségek közül Bogi, Babett, Vivi és Dalma a ma esti Lakástalkshow vendége. A VIASAT3 műsorában őszintén beszélnek magánéletükről, egymáshoz való viszonyukról és jövőbeli terveikről is.

A gyermekvállalást illetően továbbra sincs egyetértés a Feleségek luxuskivitelben című műsor szereplői között. Amíg Vivi terhességének17. hetében jár, Dalma 3 hónapos terhes, Babett pedig azon gondolkodik, hogy az elkövetkezendő 1-2 évben még egy gyereket vállal, addig Bogi továbbra is kitart véleménye mellett, miszerint a gyermekvállalás nagy áldozat a nőktől.

Ez egy nagyon nagy öröm az anyáknak, de ott van mellette az áldozat is, erről beszélni kell. Én elfogadom, hogy amikor eldöntöm, hogy szülni fogok és anya leszek, az nagyon sok változással fog járni" - jelentette ki Bogi.

Mindannyian egyetértenek abban, hogy sok nő azért nem vállal gyereket, mert nem találta meg azt a férfit, akitől érzelmi, lelki biztonságot kap. A feleségek azt is elárulták, már mindannyian érezték, hogy voltak olyan kapcsolatban, ahol ez a biztonság nem adatott meg.

Vasvári Viviennek 18 éves korában volt abortusza Fotó: Polyák Attila - Origo

A műsorból az is kiderül, a feleségek több ajánlatot is kaptak már, melyek zöme szexuális jellegű. Babettnek nemrégiben 4,5 millió forintot ajánlottak egy éjszakáért cserébe, de a többieket is mind megrohamozták már. Ami azonban mindnyájukat megdöbbenti, az a fiatal lányok közeledése.

Ez számomra nagyon megdöbbentő. Paliktól, lányoktól is napi rendszerességgel kapunk ilyet" - jegyezte meg Babett.

A szexuális ajánlatok mellett megkeresték már őket anyagi jellegű kérésekkel is, sőt Bogi elárulta, hozzá inkább ilyen típusú ajánlatok érkeznek. Már arra is megérték, hogy hiteleket rendezzen.

Nekem írt egy anyuka, hogy nagyon rossz anyagi háttérrel rendelkeznek, de vennének házat és megkért, hogy én segítsek nekik házat venni" - mesélt tapasztalatairól Vivien is.

A feleségek egyébként szívesen jótékonykodnak, a műsortól teljesen függetlenül, az ilyen jellegű kéréseket azonban már túlzásnak tartják.

Én a múltkor kiválasztottam egy családot, nagyon szimpatikus anyuka a kislányával. Tartós élelmiszerrel, ruhákkal teleraktuk a csomagtartót és elmentünk. Direkt vittem Millát, hogy lássa, vannak olyan emberek, akik nem olyan körülmények között élnek, mint mi" – mesélte Babett.

Köllő Babett szívesen segít a rászorulókon Forrás: Instagram/kollobabett

A műsorból megtudhatjuk, mindannyian szégyennek tartják, hogy sok gazdag magyar nő különböző fórumokon árulja a gyereke használt ruháját, ahelyett, hogy odaadná ingyen, és közben ezek az anyukák azok, akik ítélkeznek felettük. Bogi szerint a mai magyar társadalom nagyon sivár és önző lett.

A legtöbb ember nem tud adni. Azt mondja, nekem ez a 100 vagy 200 ezer forintom van, de azt a 10 ezret nem adnám oda senkinek. Ez a szomorú."

A jövővel kapcsolatban elárulták, nagyon örülnének a műsor folytatásának, szívesen részt vennének benne ismét. Bogi az elkövetkezendő hónapokban több török filmben vállal szerepet, Babett továbbra is a kamerák előtt forgat, Dalma a saját vállalkozására koncentrál, Vivi pedig esküvőt és Las Vegas-i lánybúcsút szervez, ahová a lányokat, édesanyját és gyerekét is magával vinné.

Arianát két hónapig szoptattam, ha ugyanígy lesz a kisfiúnál is, akkor nem lesz probléma, hogy ott már igyak" – mesélte Vivi nevetve.

Lakástalkshow minden héten hétfőtől csütörtökig késő este a VIASAT3-on.

Berki Krisztián börtönt is kaphat lánya meztelen videója miatthttp://www.life.hu/sztarok/20171221-berki-krisztian-bortont-is-kaphat-lanya-nati-meztelen-videoja-miatt.htmlBerki Krisztián akár börtönbüntetést is kaphat azért, mert egy saját maga által készített Facebook videón kislánya is feltűnik hiányos öltözetben. TV + SztárokOrigoÚjabb fotókat mutatott kisfiáról Szinetár Dórahttp://www.life.hu/sztarok/20171221-ujabb-fotokat-mutatott-kisfiarol-benjaminrol-szinetar-dora.htmlSzinetár Dóra és Makranczi Zalán végre a Facebookon is megmutatta háromhónapos gyermekük, Benjámin fotóit. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs üzent Majkának: Szép volt Petike!http://www.life.hu/sztarok/20171220-sebestyen-balazs-uzent-majkanak-szep-volt-petike.htmlÖsszemérte erejét az ország két igen népszerű műsorvezetője, Sebestyén Balázs és Majka. Utóbbi győzedelmeskedett. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSylvester Stallone bepereli az őt szexuális erőszakkal vádoló nőthttp://www.life.hu/sztarok/20171220-sylvester-stallone-pereli-az-ot-szexualis-eroszakkal-vadolo-not.htmlSylvester Stallone visszavág és bepereli azt a nőt, aki azt állítja, hogy a színész megerőszakolta őt egy irodában. TV + Sztárok--Szülés után került életveszélybe Nagy Judithttp://www.life.hu/sztarok/20171220-szules-utan-kerult-eletveszelybe-a-teves-nagy-judit.htmlMinden nő rémálma az, ami az egykori tévéssel, Nagy Judittal történt: gyermeke születése után életveszélybe került. TV + Sztárok--Cynthia Dictator Varga Viktorról: nehéz dolog a bizalom visszaépítésehttp://www.life.hu/sztarok/20171220-cynthia-dictator-varga-viktorrol-nehez-dolog-a-bizalom-visszaepitese.htmlImmár egy éve, hogy újra összejött Varga Viktorral Cynthia Dictator, aki most elárulta, egyáltalán nem volt könnyű újrakezdeni és a másik bizalmát visszaszerezni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.