Levették a műsorról a hosszú évek óta játszott Rómeó és Júliát, melyet a zaklatási botrányokba keveredett KERO rendezett. A művész ott akar lenni a darab utolsó előadásán, de ehhez jegyet kellett rá vennie.

Hiába szögezte le Kerényi Miklós Gábor, hogy az utolsó csepp véréig küzdeni fog a Rómeó és Júlia című darabért, úgy tűnik, nem sikerült műsoron tartania. Hosszú ideig biztosan nem fognak találkozni ezzel a nézők, utoljára pénteken láthatják. Erre az előadásra KERO is szeretett volna elmenni, hogy elbúcsúzhasson az általa rendezett musicaltől, ehhez azonban neki is jegyet kellett váltania. 

KERO jegyet vett a Rómeó és Júliára"Forrás: MTI/Kovács Attila "

"Nagyon feszült vagyok, mert ez a darab szinte hozzám nőtt. Tudom, nemcsak nekem jelent sokat a Rómeó és Júlia. Új generációkat nevelt ki, sok fiatal színész éppen e darab miatt döntötte el, hogy musicalszínész lesz. Ezért is bánt, hogy nem veszik figyelembe sem a társulat, sem a közönség érzéseit. Az fáj a legjobban, hogy nem felügyelhetem ezeket a darabokat. Például a Szegedi Szabadtéri Játékokon előadják A Notre Dame-i toronyőrt, de én nem mehetek a próbákra. Az ész megáll" - mondta a Blikknek KERO, aki úgy érzi, a darabokat személyes okokból távolítják el. Az Operettszínház főigazgatója azonban egy múlt heti sajtótájékoztatón kijelentette, nem KERO dolga eldönteni, hogy mi megy, és mi marad.

"Szeretném megköszönni Kerényi Miklós Gábor művészi és tehetségfelkutatási munkáját, de arra is szeretném megkérni, hogy a színháztörténetben nem egyedülálló igazgatóváltással járó, akár fájdalmas döntéseket fogadja el. Az, hogy mi marad műsoron, én és a tanácsadóim döntjük el" - mondta Lőrinczy György.