Olaszországi gyerekgyilkosság: kiderült, hogy az anya előre eltervezte kisfia megölését

kisfiú válás olaszországi gyerekgyilkosság válóper bíróság gyermekelhelyezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előre eltervezhette, hogy megöli kisfiát a gyerekgyilkos anya, B. Katalin. A tárgyaláson kiderült, hogy a nő Magyarországról vitte magával Olaszországba a kést, amivel leszúrta a gyereket, majd egy szupermarket kasszaszalagjára tette a holttestét. Már a gyászoló apát is meghallgatták, kiderült, hogy a nő korábban meg is fenyegette a férfit.

A brutális gyerekgyilkosságot gyorsított eljárásban tárgyalja az olasz bíróság. A tágyaláson a kisfiú apja is jelen volt. Kiderült, hogy az anya előre kitervelhette, hogy megöli a kis Alexet. Magyarországról vitte a kést, amivel megölte a gyermeket.

A nő azért végezett kisfiával, mert a válás során a bíróság az apának ítélte volna a gyermeket. A Tényeknek az apa egy telefonbeszélgetést is mutatott, amiben a gyilkos anya megfenyegeti a férit, és azt kérdezi, szeretné-e még látni a gyermekét.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.