Videóra vették, ahogy Cristiano Ronaldo széttöri egy autista fiú telefonját

autista indulat autizmus videó Cristiano Ronaldo telefon botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű sztárfocista nem tudta feldolgozni, hogy csapata vereséget szenvedett és dühében kiütötte az egyik néző kezéből a telefont. A botrányos viselkedés akkor kapott igazán nagy nyilvánosságot, amikor kiderült, hogy Ronaldo áldozata egy autista fiatal volt.

Múlt hétvégén játszott egymás ellen a Manchester United és az Everton. Az összecsapás nagy meglepetésre az utóbbi csapat győzelmével ért véget, a pályáról lesétáló Ronaldo pedig nem tudta leplezni csalódottságát. Olyan dühös volt a vereség miatt, hogy az öltöző felé vezető úton kiütötte az egyik néző kezéből a telefont, majd szemrebbenés nélkül továbbment.

A mindössze 14 éves autista fiú számára olyan nagy megrázkódtatás volt az eset, hogy csak órákkal később tudott megnyugodni, de aznap nem volt képes elaludni. Ronaldo az eset után nyilvánosan bocsánatot kért a fiútól, de az édesanya szerint ez kevés. A fia ugyanis érzelmi megrázkódtatást szenvedett, ráadásul a kézfején is zúzódások keletkeztek.

– idézi a Metropol a dühös anyát, aki szerint az is felháborító, hogy Everton-drukker fiának a focisztár felajánlott egy jegyet a Manchester következő mérkőzésére.

"Ez nagyon-nagyon udvariatlan volt. Everton-szurkolókként miért mennénk el egy United-meccsre? Megkérdeztem tőle, hogy ki szeretne-e menni egy United-találkozóra, mivel Ronaldo meghívott minket. Azt válaszolta: »Nem, anya! Soha többé nem akarom őt látni.« Ez azért felkavaró, mert Ronaldo volt az egyik oka annak, hogy ki akart menni az MU elleni meccsre."

A lap szerint Ronaldo és a Manchester United csapata azóta már személyesen is felvette a kapcsolatot a fiúval és édesanyjával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.