Gazdagabbak leszünk 2011-ben?

pénz gazdagodás horoszkóp 2011
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2011 hatalmas változást hoz minden jegy életében. De mi a helyzet az anyagiakkal? Gazdagabbak vagy szegényebbek leszünk? 

iStockPhoto
iStockPhoto


Kos

A pénzügyleteid rengeteg fejtörést okoznak 2011-ben, ugyanakkor lehetőségekből is több adódik, a tavaszi időszakban akár egy saját vállalkozásba, másvalakiébe vagy egy külföldi befektetésbe is belerakhatod tartalékaidat, s nem fogod megbánni, hogy bátor voltál. Eljön az ideje, hogy többet tegyél a sikerért, többet gondolkozz a legmegfelelőbb stratégiákon, új koncepciókat dolgozz ki eddigi pénzköltési szokásaiddal ellentétben! Néhány kompromisszumot meg kell kötnöd, hogy egyensúlyban tarthasd a számládat!

Bika

A pénzügyeid jó irányba mozdulnak 2011-ben, igen erős harmónia uralkodik el rajtad, és hamar észre fogod venni, hogy az anyagiakhoz való viszonyulásod is megváltozik tavaszig. Többször meg fog történni, hogy spontán ötlettől vezérelve valami teljesen új irányba akarsz indulni, vagy éppen elkap a birtoklási vágy, de mégsem javallott, hogy júniusig nagy beruházásba fogj, komoly pénzmennyiséget költs el, még akkor sem, ha a lehetőség, amely a szemed előtt lebeg, elképesztően csábító.

Ikrek

A számlád egész 2011 folyamán gyarapszik, üzleti ügyeid fejlődésben vannak és minden afelé mutat, hogy az év első felében meglehetősen pozitív történések elé nézel. Mindaz, ami 2010-ben döcögősen alakult, 2011-ben vulkánkitörésként szakad a nyakadba, és bár a sült galamb magától nem érkezik meg, de a lehetőségek adva vannak, csupán ki kell nyújtanod a kezed, s elkapnod azt, ami neked a legjobban tetszik. Régi vágyaid végre letisztulnak a fejedben, és jó logikáddal képes leszel megtalálni mindennek az akadályát, majd le is rombolni ezeket a gátakat.

Rák

2011 elején meg szeretnéd alapozni a biztos és stabil pénzügyi hátteredet, úgy, mint 2010-ben, s nagy szerencséd van, mert ebben a Jupiter is segíteni fog. Olyan energiákat küld számodra, melyek által a legmegfelelőbb irányba mozdulhatsz tovább, s ösztönösen rá fogsz arra érezni, mikor és mi a helyes, ha anyagi javaid gyarapításáról van szó. 2011-ben a pénz az önbizalom szinonimája lesz számodra, és végre olyan kapukat is megnyit majd előtted ez az újonnan nyert magabiztosság, melyek eddig zártak voltak.

Oroszlán

A pénzügyi helyzeted kiegyensúlyozottnak mondható 2011-ben, nagyobb kilengések nélkül. Jó, ha tudod, hogy az égiek támogatnak abban, hogy ne költekezz feleslegesen, inkább a legszükségesebbekre adj csak ki pénzt, így az év végére biztos nem lesz lelkiismeret-furdalásod, plusz tartalékod viszont garantáltan. Tisztában vagy azzal, hogy a pénz a kényelmes élet egyik kulcsa és a hosszú távú stratégiáké is, ráadásul egészen novemberig nem lesz okod az aggodalomra, mert minden a jól megszokott és megkívánt mederben halad majd!

Szűz

Ezen életterületnek teljes figyelmet áldozol 2011-ben, részmegoldások, féldolgok, "majd lesz valahogy"-ok nem hozhatnak konstruktív eredményeket. Bár a Nap támogatását élvezed szinte egész év folyamán, és a Jupiter is melletted áll, amikor kezd kicsúszni a kezedből az irányítás, a pénzügyeid rendezése és irányítása során számos buktatóra is számíthatsz. Örök mozgásban vagy, hol jönnek pénzösszegek, hol pedig váratlan helyzetek elviszik a tartalékaid egy részét.

iStockPhoto
iStockPhoto

Mérleg

Megnő a stabilitás utáni vágyad, és ez az erős belső akarat rengeteg pozitív gondolat létrejöttét eredményezi, melyek sorban visszaköszönnek majd megfelelő pénzügyi döntések formájában is. Az egész 2011-es éved a stabilitás mottója szerint alakul, bár most kivételesen a megtakarítás sem esik majd nehezedre, sőt, magad is meglepődsz, hogy mennyire nem fogsz vágyni a luxusra és a költekezés élményére. Néhány szokásodat kell csak újraszervezned és átgondolnod, azonban az általános gazdasági helyzetben te is végre reálisabban tekintesz a lehetőségeidre.

Skorpió

Pénzügyi szempontból nézve lesz mire vigyáznod 2011-ben! Leginkább az időhiány az oka annak, hogy eddig nem szántál elég figyelmet arra, hogy megtartsd eddig megszerzett vagyonodat, vagy legalábbis ne engedd szétszóródni azt. A 2011-es év a társulások ideje, így érdemes neked is elgondolkodnod ezen, esetleg bele is vágnod, ha olyan szakembereket találsz, akik tanácsára vakon is hallgatsz. Ráadásul olyan emberekkel hozhat össze a sors, akik végre levehetik a válladról azokat a terheket, melyek túl sok problémát okoztak neked, sok fejtöréssel egyetemben.

Nyilas

A pénzügyi terveid sok odafigyelést igényelnek 2011 során, azonban érdekes tény, hogy sokkal kevésbé alakulnak bonyolultan, mint 2010-ben. Természetesen adódnak majd olyan események, melyeket képtelen vagy előre bekalkulálni, így gyorsan kell alkalmazkodnod az új viszonyokhoz, viszont tudd, hogy semmi sem drága azért, hogy békében térj nyugovóra esténként. A késő tavasz és a nyár folyamán azonban érdemes végre anyagi kockázatot vállalnod, vagy akár olyan befektetésre szánnod magad, melyek eredményét jóval később fogod tudni realizálni.

Bak

A pénzügyi helyzeted garantáltan javul 2011-ben, pozitív változások várnak, melyeket az év elején még nem látsz előre, de folyamatosan fognak érkezni a jó hírek. Végre eléred a stabilitás állapotát, mely 2010-ben nem mindig adatott meg neked, s melyre már olyan régóta vágytál. Leginkább arra számíthatsz, hogy az életszínvonalad nő meg némileg, emellett a lehetőségeid kiszélesedése is örömmel tölt majd el. Kicsit bátrabban költekezhetsz, de azért ne nyújtózkodj tovább, mint ameddig a takaród ér, szimplán azért, mert látványosan vastagabb a pénztárcád.

Vízöntő

Sok érdekes élmény vár rád 2011-ben pénzügyek terén, megtapasztalhatsz olyan dolgokat, melyek eddig elkerülték a figyelmedet, így akár többet spórolhatsz, új és olcsóbb beszerzési helyeket kutathatsz fel. Leginkább a pénzügyek adminisztrációs részére kell nagyobb hangsúlyt fektetned, s az erre szánt energia bizony nem fog kárba veszni. Az átgondoltság abban fog neked segíteni, hogy tisztázd saját magaddal pénzügyi helyzetedet, és a 2010-es évnél sokkal stabilabb helyzetet teremts magad körül.

iStockPhoto
iStockPhoto

Halak

Egy olyan éned kezébe kerül az anyagi ügyeid gyeplője, mely még téged is meglep, hisz bizony gyakran nem volt rád jellemző a spórolás, a tartalékolás, 2011-ben viszont ezt a szemléletet gyökeresen meg akarod változtatni. A reálisabbik éned gondolkodásra és anyagi tervezésre sarkall, hirtelen sokkal óvatosabb leszel, mint ezidáig, emellett nagyon részletesen átgondolod, hogy mire is adod ki a pénzedet. Gyakran fogsz arra gondolni, hogy a jövőd záloga a pénz, ezért szeretnéd az eddigieknél sokkal tisztábban látni, mi várhat rád egy váratlan kiadás esetén.

forrás: Ezoterikus.hu

Még több horoszkóp:
2011-es horoszkóp tiniknek
Angyalteszt - Milyen angyal lakik benned?

A legszerencsésebb napok januárban
Általános horoszkóp 2011
Mit ígérnek a csillagok januárra?
Születésnapod elárulja, mennyit kell dolgoznod 2011-ben!
Gazdagabbak leszünk 2011-ben?
Heti horoszkóp - január 3-7.

Rákapcsolnak a bolygók! 2011 az újrakezdés éve lesz?
Születésnapod elárulja, mit tartogat neked 2011!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.