Egyszer mindenki továbblép. Annak ellenére, hogy nemrég még kézzel-lábbal tiltakozott egy újabb házasság ellen, Scarlett Johansson gyűrűsujját most hatalmas gyémánt ékesíti.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon  is! Ha pedig a hollywood-i sztárok stílusa érdekel, ajánljuk a StílusZaru oldalt!


Scarlett sziklányi gyémántját egy séta alkalmával szúrta ki egy lesifotós, amint a színésznő épp szerelmével, Romain Dauriackel kéz a kézben indult friss levegőt szívni. A vörös szőnyegen szexi, ám a hétköznapokban sokszor igénytelen lány most is otromba bakancsot, pufidzsekit viselt, és mosatlan, lenőtt haját összefogta, ám egy ékkő azért beragyogta megjelenését: egy hatalmas gyémántgyűrű! A képet itt nézheted meg!

Forrás: AFP

Úgy tűnik, a korábbi tiltakozás ellenére a francia újságíró előállt a nagy kérdéssel, és Scarlett gyorsan meggondolta magát a házasság intézményét illetően.

A színésznő volt férje, Ryan Reynolds már korábban maga mögött hagyta Scarlett-tel való házasságának nyomait, és feleségül vette Blake Lively-t. Lehet, hogy Scarlett is ismét ara lesz?

Máris új hódolója akadt Britney Spearsnekhttp://www.life.hu/szeress/20130219-britney-spears-amerikai-enekesno-uj-hodoloja-egy-teljesen-hetkoznapi-figura.html Ezért szeretik a férfiak a nagy mellekethttp://www.life.hu/szeress/20130218-ezert-szeretik-a-ferfiak-a-nagy-melleket-kulonos-kutatasba-kezdett.html Észbontó orális szex a pasidnak (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130215-szex-szerelem-parkapcsolat-eszbonto-oralis-szex-a-pasidnak-lepesrol.html Esküvő Disney-módrahttp://www.life.hu/szeress/20130215-disney-eskuvo-a-kis-hableany-borebe-bujva-mondta-ki-parjanak.html